FEATURE: Dropp påskekrimmen, spill heller disse spillene

Feature Påskespill til hyttekosen

Dropp påskekrimmen, spill heller disse spillene

Bare sørg for å ha satt Steam i offline-modus før du drar på fjellet.

Det er nok ikke for forutinntatt å påstå at for de fleste nordmenn handler påsken om tre ting: hyttetur, skigåing i fjellet, og mørke kvelder benket foran en kriminalgåte på TV-skjermen eller i bokform. Akkurat hva det er med påsken som har fremkalt denne makabre trangen i oss er ikke godt å si, men påskekrimmen har nok kommet for å bli.

I år foreslår vi i Gamer.no en litt annen taktikk for de dempede kveldene på påskefjellet. I stedet for å se Lewis, Foyle, Miss Marple og Poirot løse grufulle mysterier, hvorfor ikke løse dem selv? 

Ta heller med iPad, laptop eller håndholdt spillmaskin på påskefjellet framfor den nyeste Jussi Adler Olsen. Her er et knippe kremspill som kan gjøre seg foran hyttepeisen med et glass vin i hånden.

Blackwell-serien

Sjanger: Pek og klikk-eventyr
System: OSX, Linux, Windows
Utvikler: Wadjet Eye Games

Skjermbilde fra The Blackwell Epiphany, det siste spillet i serien.
Skjermbilde fra The Blackwell Epiphany, det siste spillet i serien.

Pek og klikk-spill er perfekte formidlere av gode historier om makabre hendelser. Derfor er det kanskje ingen overraskelse at Blackwell-serien er førstemann ut i vår liste over gode detektivhistorier. Som spøkelsesjegeren Rosangela Blackwell er det din oppgave å hjelpe avdøde menneskers ånder med å finne fred etter døden. Dette innebærer å finne ut av hvordan de ble drept og hvem den avdøde var gjennom godt gammeldags detektivarbeid.

Du henter inn informasjon ved å snakke med folk og finne ulike ledetråder i omgivelsene dine. Gåtene føles godt integrerte i historien, og er akkurat vanskelige nok til at du ikke umiddelbart gir opp. I et spill av denne typen er det en nøkkelkvalitet vi setter enormt pris på.

Hvis ikke de gode gåtene ikke trekker deg inn vil forhåpentligvis de velskrevne rollefigurene gjøre det. Blackwell-serien er nemlig en ypperlig fortalt detektivhistorie fra start til slutt, med en helt spesiell stemning som bæres frem av den gode musikken og stilige pikselgrafikken. Vi kan ikke anbefale disse spillene varmt nok for mørke påskekvelder.

L.A. Noire

Sjanger: Action-eventyr
System: Windows, PlayStation 3, XBox 360
Utvikler: Team Bondi

Viktig detektivarbeid i L.A. Noire.
Viktig detektivarbeid i L.A. Noire.

Blant spillene på denne lista er L.A. Noire et av de mest krevende rent maskinvaremessig, men det er likevel et spill som gjør seg godt hvis man er i humør for å se menn kledd i dress løse krimgåter. Som politietterforsker Cole Phelps skal du etterforske drapssaker rundt om i Los Angeles på 1940-tallet, der utskeielser og skamløshet syder under en tilsynelatende perfekt og blankpolert overflate.

For å komme til bunns i en sak må du lete etter bevis og forhøre både vitner og mistenkte, men det som er ekstra spennende med L.A. Noire er hvordan etterforskningen avsluttes. Dine overordnede gir absolutt blafen i om du finner den skyldige eller ikke. Selv om du arresterer feil person går spillet videre.

Utvikler Team Bondi har samtidig klart å fange 1940-tallets tidsånd på utrolig godt vis. Dette er et ypperlig utsnitt av en svunnen tid. Hovedhistorien er dessverre ikke kjempeinteressant, men drapsgåtene er spennende saker, og blir attpåtil mer innviklede og vriene etter hvert som spillet utvikler seg. Er du glad i detektivhistorier burde du ikke gå glipp av L.A. Noire.

Nelson Tethers: Puzzle Agent og Puzzle Agent 2

Sjanger: Pek og klikk-eventyr, gåtespill
System: Windows, OSX, PSN, iOS
Utvikler: Telltale Games

Pass deg for nissene i Puzzle Agent-spillene.
Pass deg for nissene i Puzzle Agent-spillene.

Det er to spill utviklet av Telltale Games på denne lista, men dette er definitivt det sprøeste av dem. Historien om Nelson Tethers er en surrealistisk blanding av Twin Peaks og Fargo, iblandet den gufne stemningen man finner i Stanley Kubrick-filmer. Er du ute etter å kjenne litt på den mørkere siden av påskekvelden er dette spillene for deg.

Den smånervøse FBI-agenten Nelson Tethers, eneste ansatte i byråets «Puzzle Research Division», blir sendt til den snøkledde Scoggins i Minnesota for å undersøke hvorfor viskelærfabrikken plutselig har stengt. Her møter han et bisart persongalleri, stort sett bestående av norsk-amerikanere som har en forkjærlighet for gåter av ymse slag. Det lusker også røde nisser rundt om i byen, som på et eller annet vis er knyttet til både viskelærfabrikken og det mystiske brorskapet som holder til ute i skogen.

Historien dreier seg riktignok ikke om et drap, men mysteriet er likevel omfattende nok til at du får lyst til å bli sittende foran skjermen. Gåtene er utfordrende og tester dine små grå til det ytterste, selv om vi helst skulle ha sett litt færre matteoppgaver. Dette til tross fungerer Puzzle Agent-spillene bemerkelsesverdig godt til å være så små og tilsynelatende uviktige i det store Telltale Games-biblioteket.

Ace Attorney-spillene

Sjanger: Pek og klikk-eventyr, visuell roman
System: Nintendo DS, Nintendo 3DS, WiiWare, iOS, Android
Utvikler: Capcom

Phoenix Wright gjør seg godt på sene påskekvelder.
Phoenix Wright gjør seg godt på sene påskekvelder.

Bare japanerne kan ta noe så spesielt som å være forsvarsadvokat å gjøre det til en vellykket spillserie. Serien har holdt det gående i sju år, og har i løpet av det tidsrommet utviklet et omfattende fiksjonsunivers. Figurene er interessante og morsomme, ofte med innviklede bakgrunnshistorier, og mordgåtene du skal løse er inntrikate vev av løgner, svik og renkespill.

I motsetning til de fleste andre dataspill inspirert av detektivhistorier handler det ikke bare om å fange den skyldige, men også å utføre jobben din som forsvarsadvokat og få din uskyldige klient frikjent. Dette gjør du ved å undersøke åsteder, snakke med vitner og mistenkte, og presentere det du finner foran en dommer i en rettssal. Du må også passe på å ikke la deg overrumple av aktor, som gjør alt han eller hun kan for å sette klienten din bak lås og slå.

Selv om drapene du etterforsker er ganske grusomme er likevel tonen i spillene forholdsvis lett og humoristisk. Karaktertrekke er overdrevne og tullete, ordspillene sitter løst, og det fleste situasjoner blir løst gitt at man holder på troen om at sannheten alltid vil komme frem. Anbefales for de som liker ting fra Japan, men også de som liker lange, gode historier.

Gone Home

Sjanger: Eventyr
System: Windows, Mac, Linux
Utvikler: The Fullbright Company

Hvor ble det av familien Greenbriar?
Hvor ble det av familien Greenbriar?

Å kalle Gone Home en påskekrim er å ta litt hardt i, men det er likevel et spill som handler om å nøste opp i spesifikke hendelser. Det er også ett av få spill på denne listen som ikke dreier rundt et mord, som kan være en fin avveksling for de som er litt lei av alt det grimme og grufulle påskekrim assosieres med.

Katie Greenbriar ankommerfamiliens nye hjem etter å ha tilbragt et år på reisefot i Europa, men idet hun er fremme viser det seg at huset er tomt. Hvor er alle sammen og hva har skjedd med dem? Det må du finne ut av ved å endevende hele huset og lete etter ledetråder. Strødd rundt omkring finner du forskjellige ting som peker ut hva som har hendt før du kom hjem, mens innlegg fra lillesøster Sams dagbok vever det hele sammen til en fortelling om ung kjærlighet og forbudte følelser.

Blir det noen ganger litt mye tenåringsromanse? Ja, men det er også grunnen til at jeg liker Gone Home. Det forsøker ikke å fortelle en episk historie om gråsprengte helter som redder verden, men fokuserer heller på å fortelle noe vi kan kjenne oss igjen i, med et sentralt mysterium som binder det hele sammen.

The Raven: Legacy of a Master Thief

Sjanger: Pek og klikk-eventyr
System: Windows, Mac
Utvikler: KingArt

The Raven: Legacy of a Master Thief er for deg som liker gamle detektivromaner.
The Raven: Legacy of a Master Thief er for deg som liker gamle detektivromaner.

Er du glad i Hercule Poirot er den episodebaserte detektivhistorien om The Raven verdt å få med seg. Politietterforsker Anton Jakob Zellner er som snytt ut av nesa på den belgiske politimannen, komplett med fiffig liten bart. Alt fra tidsånd, bekledning og mysterie stemmer godt overens med den vi kjenner fra Agatha Christies klassikere.

Som alltid handler det om et mord, men også et større mysterium knyttet til en antatt forsvunnet legendarisk mestertyv. Hvis du er glad i de tradisjonelle rollefigurene vi ofte finner i denne type detektivromaner er The Raven et glimrende valg, da det er proppfullt av forseggjorte og interessante bifigurer som har mer under overflaten enn man skulle tro.

Det bør likevel nevnes at The Raven er et av de svakere spillene på listen, da historien blir litt søkt utover i sesongen. Regelrett dårlig blir det aldri, men mysteriet svikter litt under sin egen vekt når de store avsløringene begynner å falle på plass. Vi mener likevel at spillet er verdt å få med seg når påskestemningen kaller.

På neste side graver vi videre ned i spillbunken for å finne poskegodtet. Her får du blant annet to japanske perler og et gjensyn med den mest kjente detektiven av dem alle »

Likte du artikkelen? Vil du ha mer norsk spilljournalistikk?
Støtt Gamer.no med 39 kroner i måneden slik at vi kan fortsette å lage mer unikt gratisinnhold

Danganronpa: Trigger Happy Havoc Vita

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments Windows

The Wolf Among Us Android

The Vanishing of Ethan Carter Windows

The Wolf Among Us Mac

The Wolf Among Us X360

L.A. Noire Complete Edition

Ghost Trick: Phantom Detective iPhone

The Blackwell Epiphany iPad

The Blackwell Epiphany iPhone

The Blackwell Epiphany Windows

The Blackwell Deception Windows

The Blackwell Convergence Windows

Blackwell Unbound Windows

L.A. Noire Windows

Phoenix Wright: Ace Attorney DS

L.A. Noire PS3

The Wolf Among Us iPad

L.A. Noire X360

The Wolf Among Us Vita

Puzzle Agent Windows

The Wolf Among Us XOne

Puzzle Agent Wii

The Raven: Legacy of a Master Thief Windows

Puzzle Agent iPad

Gone Home Mac

Puzzle Agent iPhone

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments XOne

Puzzle Agent Mac

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments PS3

Puzzle Agent 2 Windows

Phoenix Wright: Ace Attorney Justice for All DS

Puzzle Agent 2 iPhone

Ghost Trick: Phantom Detective DS

Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies 3DS

Ghost Trick: Phantom Detective iPad

Apollo Justice: Ace Attorney DS

The Wolf Among Us iPhone

Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies iPad

The Wolf Among Us: Episode 1 PS3

Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies iPhone

The Wolf Among Us Windows

Professor Layton Vs. Phoenix Wright: Ace Attorney 3DS

The Wolf Among Us Android

Phoenix Wright: Ace Attorney iPhone

The Wolf Among Us PS4

Phoenix Wright: Ace Attorney Wii

The Raven: Legacy of a Master Thief Mac

Phoenix Wright: Ace Attorney: Trials and Tribulations Wii

The Vanishing of Ethan Carter PS4

Phoenix Wright: Ace Attorney: Justice for All Wii

Gone Home Windows

Phoenix Wright: Ace Attorney: Justice for All DS

Gone Home Linux

Phoenix Wright: Ace Attorney: Trials and Tribulations DS

Danganronpa 2: Goodbye Despair Vita

Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth DS

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments PS4

Ace Attorney: Apollo Justice

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments Windows

Phoenix Wright: Ace Attorney Trials and Tribulations DS

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments X360

The Blackwell Legacy Windows

Danganronpa: Trigger Happy Havoc Vita Vita Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. februar 2014
 • Plattform: PlayStation Vita
 • Utgiver: NIS America
 • Utvikler: Spike Chunsoft

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. september 2014
 • Plattform: Windows

The Wolf Among Us Android Android iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows X360 Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: Android
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

The Vanishing of Ethan Carter Windows Windows PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. september 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: The Astronauts
 • Utvikler: The Astronauts

Beste priser

På lager 119,-
Nedlasting 182,-

The Wolf Among Us Mac Mac iPad iPhone PS3 Vita Windows X360 Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

The Wolf Among Us X360 X360 iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

L.A. Noire Complete Edition

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Beste priser

Nedlasting 86,-
På lager 159,-

Ghost Trick: Phantom Detective iPhone iPhone DS iPad

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2. februar 2012
 • Plattform: iPhone
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Capcom

The Blackwell Epiphany iPad iPad Windows iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: April 2014
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: Wadjet Eye Games
 • Utvikler: Wadjet Eye Games

The Blackwell Epiphany iPhone iPhone Windows iPad

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: April 2014
 • Plattform: iPhone
 • Utgiver: Wadjet Eye Games
 • Utvikler: Wadjet Eye Games

The Blackwell Epiphany Windows Windows iPhone iPad

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. april 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Wadjet Eye Games
 • Utvikler: Wadjet Eye Games

The Blackwell Deception Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 12. oktober 2011
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Wadjet Eye Games
 • Utvikler: Wadjet Eye Games

The Blackwell Convergence Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 22. juli 2009
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Wadjet Eye Games
 • Utvikler: Wadjet Eye Games

Blackwell Unbound Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. september 2007
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Wadjet Eye Games
 • Utvikler: Wadjet Eye Games

L.A. Noire Windows Windows X360 PS3 XOne Switch PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. november 2011
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Rockstar
 • Utvikler: Team Bondi

Beste priser

På lager 119,-
Nedlasting 287,-

Phoenix Wright: Ace Attorney DS DS Wii iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 31. mars 2006
 • Plattform: Nintendo DS
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: Capcom

L.A. Noire PS3 PS3 X360 Windows XOne Switch PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. mai 2011
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Rockstar
 • Utvikler: Team Bondi

The Wolf Among Us iPad iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows X360 Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

L.A. Noire X360 X360 PS3 Windows XOne Switch PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. mai 2011
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Rockstar
 • Utvikler: Team Bondi

The Wolf Among Us Vita Vita iPad iPhone Mac PS3 Windows X360 Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: PlayStation Vita
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Puzzle Agent Windows Windows Mac iPhone iPad Wii

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. juli 2010
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

The Wolf Among Us XOne XOne iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows X360 Android Android PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: November 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Beste priser

Ikke på lager 51,-
På lager 98,-

Puzzle Agent Wii Wii Windows Mac iPhone iPad

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. juli 2010
 • Plattform: Nintendo Wii
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

The Raven: Legacy of a Master Thief Windows Windows Mac XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. juli 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Nordic Games
 • Utvikler: KingArt

Beste priser

På lager 139,-

Puzzle Agent iPad iPad Windows Mac iPhone Wii

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. juli 2010
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Gone Home Mac Mac Linux Windows XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. august 2013
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: The Fullbright Company
 • Utvikler: The Fullbright Company

Puzzle Agent iPhone iPhone Windows Mac iPad Wii

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. juli 2010
 • Plattform: iPhone
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments XOne XOne Windows PS3 X360 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. september 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Focus Home Interactive
 • Utvikler: Frogwares

Puzzle Agent Mac Mac Windows iPhone iPad Wii

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. juli 2010
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments PS3 PS3 Windows X360 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. september 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Focus Home Interactive
 • Utvikler: Frogwares

Puzzle Agent 2 Windows Windows iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. juni 2011
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Phoenix Wright: Ace Attorney Justice for All DS DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 16. mars 2007
 • Plattform: Nintendo DS
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: Capcom

Puzzle Agent 2 iPhone iPhone Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. juni 2011
 • Plattform: iPhone
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Ghost Trick: Phantom Detective DS DS iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform: Nintendo DS
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Capcom

Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies 3DS 3DS iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. oktober 2013
 • Plattform: Nintendo 3DS
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: Capcom

Ghost Trick: Phantom Detective iPad iPad DS iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2. februar 2012
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Capcom

Apollo Justice: Ace Attorney DS DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. mai 2008
 • Plattform: Nintendo DS
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: Capcom

The Wolf Among Us iPhone iPhone iPad Mac PS3 Vita Windows X360 Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: iPhone
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies iPad iPad 3DS iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. oktober 2013
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: Capcom

The Wolf Among Us: Episode 1 PS3 PS3 Mac Windows X360 iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. oktober 2013
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Beste priser

På lager 189,-
Nedlasting 221,-
Ukjent lagerstatus 422,-

Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies iPhone iPhone 3DS iPad

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. oktober 2013
 • Plattform: iPhone
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: Capcom

The Wolf Among Us Windows Windows iPad iPhone Mac PS3 Vita X360 Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Beste priser

Nedlasting 37,-
Nedlasting 170,-

Professor Layton Vs. Phoenix Wright: Ace Attorney 3DS 3DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 28. mars 2014
 • Plattform: Nintendo 3DS
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Level-5, Capcom

The Wolf Among Us Android Android iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows X360 Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: Android
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Phoenix Wright: Ace Attorney iPhone iPhone DS Wii

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 31. mars 2006
 • Plattform: iPhone
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: Capcom

The Wolf Among Us PS4 PS4 iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows X360 Android Android XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: November 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Phoenix Wright: Ace Attorney Wii Wii DS iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 31. mars 2006
 • Plattform: Nintendo Wii
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: Capcom

The Raven: Legacy of a Master Thief Mac Mac Windows XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. juli 2013
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Nordic Games
 • Utvikler: KingArt

Phoenix Wright: Ace Attorney: Trials and Tribulations Wii Wii DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform: Nintendo Wii
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: Capcom

The Vanishing of Ethan Carter PS4 PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. juli 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: The Astronauts
 • Utvikler: The Astronauts

Phoenix Wright: Ace Attorney: Justice for All Wii Wii DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 16. mars 2007
 • Plattform: Nintendo Wii
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: Capcom

Gone Home Windows Windows Linux Mac XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. august 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: The Fullbright Company
 • Utvikler: The Fullbright Company

Phoenix Wright: Ace Attorney: Justice for All DS DS Wii

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 16. mars 2007
 • Plattform: Nintendo DS
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: Capcom

Gone Home Linux Linux Mac Windows XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. august 2013
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: The Fullbright Company
 • Utvikler: The Fullbright Company

Phoenix Wright: Ace Attorney: Trials and Tribulations DS DS Wii

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform: Nintendo DS
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: Capcom

Danganronpa 2: Goodbye Despair Vita Vita Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 5. september 2014
 • Plattform: PlayStation Vita
 • Utgiver: NIS America
 • Utvikler: Spike Chunsoft

Beste priser

På lager 249,-
På lager 349,-

Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth DS DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. februar 2010
 • Plattform: Nintendo DS
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: Capcom

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments PS4 PS4 Windows PS3 X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. september 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Focus Home Interactive
 • Utvikler: Frogwares

Ace Attorney: Apollo Justice   Les mer »

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments Windows Windows PS3 X360 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. september 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Focus Home Interactive
 • Utvikler: Frogwares

Beste priser

På lager 219,-
Nedlasting 287,-

Phoenix Wright: Ace Attorney Trials and Tribulations DS DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. oktober 2008
 • Plattform: Nintendo DS
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: Capcom

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments X360 X360 Windows PS3 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. september 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Focus Home Interactive
 • Utvikler: Frogwares

The Blackwell Legacy Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 31. desember 2006
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Wadjet Eye Games
 • Utvikler: Wadjet Eye Games

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen