FEATURE: De beste og mest skuffende spillene i 2014

Feature Spillåret 2014

De beste og mest skuffende spillene i 2014

Sjekk hvilke spill redaksjonen rangerer høyest i ni kategorier.

Hvert år tar vi i Gamer.no på oss å kåre årets beste spill i juletida. 2014 var et år preget av spill som spriket i alle retninger, noe avstemmingsprosessen har bært stort preg av. Selv om vi til slutt kom fram til totalt 27 utvalgte spill, var vi faktisk innom over 100 titler i løpet av avstemmingen. 

De siste årene har årskåringene holdt seg trofaste til et format som vi først spikret i 2011. Målet har alltid først og fremst vært å representere opplevelsene vi har hatt gjennom det lange spillåret. Derfor har vi valgt å holde på de ni kategoriene vi meislet ned den gang også i år, uten å gjøre store endringer.

Vi vet også at mange lesere setter stor pris på å lese om skribentenes personlige favoritter fra året som straks er omme. Det er der skribentene får utløp for sine mer unike smaker, med spill av både kjent og mer ukjent art. Her kan du lese hva tolv av våre aktive skribenter synes har utmerket seg i år.

Ikke nok med det: Vår e-sportskribenter har også laget hver sin liste der de presenterer høydepunktene innenfor konkurransespilling i 2014.

Her er den fullstendige listen over årets kategorier:

Vi begynner kåringen med det som kanskje er den fornemste kategorien:

Beste enspilleropplevelse

 1. Middle-earth: Shadow of Mordor

  Utgitt til Xbox OnePlayStation 4, Windows, PlayStation 3, Xbox 360

  Tolkiens verker er blant de mest elskede og sjangerdefinerende for fantasy, nesten uansett medium. Derfor er det kanskje litt pussig at årets beste enspilleropplevelse ikke sjarmerte oss fordi det var satt til Tolkiens univers. Det var ikke spillets verden eller omgivelser som overbeviste oss, ei heller historien du spiller gjennom. Det er derimot den velpolerte spillmekanikken som lar spilleren stupe rett inn i spillet og ha det moro etter bare få sekunder bak spakene.

  Det å løpe på tvers av de orkefylte slettene og lenke sammen den ene dødelige bevegelsen etter den andre er en ren nytelse. Oppdragene hvor du skal infiltrere orkenes baser og lokke ut sjefsskurkene, mens du uoppdaget tar ut den ene slemmingen etter den andre er også så bra utformet at man sitter igjen med et stort smil om munnen.

  I tillegg til den finslipte mekanikken er det skurkene selv som gjør det hele så underholdende. Det innovative Nemesis-systemet gjør at det alltid er en god håndfull med skurker å måle styrke med, de forskjellige egenskapene deres tvinger deg til å tenke nytt, og samtidig er de så stygge og dumme at det er umulig å ikke bli hodestups forelsket i dem.

  Det hele presenteres også på en glimrende måte. Hvert møte med sjefsorkene pakkes inn i en god blanding humor og drama som blir det ekstra krydderet som løfter opplevelsen opp fra å være et solid spill til å bli en glimrende opplevelse.  

 2. South Park: The Stick of Truth

  Utgitt på Xbox 360, PlayStation 3 og Windows.

  Animasjonsserien South Park har kommet langt siden den spede begynnelsen i 1997. Det som var en forholdsvis enkel serie om fire gutters oppvekst i en søvnig fjellby har blitt et mediefenomen som svinger om seg med satirehammeren. Et skikkelig godt dataspill har likevel latt vente på seg. Heldigvis klarte Obsidian, i samarbeid med South Park-skaperne Matt Stone og Trey Parker, å levere et spilleventyr som står som én av årets beste opplevelser.

  Som ny gutt i byen blir du umiddelbart dratt inn i en liksom-episk konflikt mellom mennesker og alver. De kjemper om «The Stick of Truth», en magisk pinne som kan kontrollere universet. Strengt tatt er det bare en lek mellom barn, men gjennom spillet får vi se fantasien komme til live. Før vi ante ordet av det var det likevel langt mer enn en mytisk pinne som stod i fokus. Fising, aliens, nazister, zombier, nazi-zombier, zombie-fostre, nazi-zombie-fostre og mye annet rart var det som møtte oss på ferden gjennom South Park: The Stick of Truth.

  Vi må også nevne det fantastiske manuset spillet er bygget rundt. Det er proppfullt av referanser og internvitser som selv den mest kresne South Park-nerd kan kjenne igjen. Også var det humoren da, som er så gjennomført South Park at det kun kan ha kommet fra Stone og Parkers egen penn. I en tid der alt for mange spill skal være i overkant gravalvorlige tillater The Stick of Truth seg å være skikkelig teit og latterlig. Det viste seg å være akkurat det vi trengte.

 3. Bayonetta 2

  Utgitt på Wii U.

  Mange ble lettere irriterte da det viste seg at Bayonetta 2 kun skulle utgis på Wii U. Hadde det dog ikke vært for Nintendo ville vi ikke hatt et Bayonetta 2 å spille i det hele tatt. Derfor vil vi rette en stor takk til den japanske spillveteranen for at de lot Platinum Games nok en gang få utløp for sin spesielle type spillgalskap. Bayonetta 2 viste seg å være et av årets aller beste action-spill.

  Selve handlingen i spillet er strengt tatt ganske rotete, men knytter seg til originalen på en god måte samtidig som det videreutvikler rollefiguren Bayonetta. Det vi derimot var mest begeistret for var den fantastiske spillfølelsen Platinum Games klarte å formidle. Spillmekanikken i Bayonetta 2 er så sylskarp at du kan skjære deg på den, og spillet gir deg hele tiden utfordringer som tvinger deg til å tenke ut nye måter å nærme deg en kampsituasjon.

  Nevnte vi forresten at slåsskampene er kjempespennende? For det er de nemlig. Det går en konstant følelse av eskalering gjennom hele opplevelsen, at ting blir større, farligere og mer dramatisk for hvert minutt. Denne eskaleringsfølelsen reflekteres i fiendene du støter på og hvor du bekjemper dem. Før du aner ordet av det har du gått fra å gi engler grisejuling på taket av et jetfly til å nedkjempe en eldgammel demon og fange sjelen hennes i en magisk pisk. Hvis ikke det er tegn på et sabla godt action-spill vet ikke vi hva som er det.

Beste konkurranseopplevelse

 1. Hearthstone: Heroes of Warcraft

  Utgitt på Windows, MaciOS og Android.

  Det er alltid knyttet stor spenning til nye lanseringer fra Blizzard Entertainment. Deres spill har en tendens til å heve seg over konkurrentene på så mange måter. Men hvordan går det når de forsøker seg på en helt ny sjanger: samlekortspill? Sjangeren gjorde sitt inntok med Magic: The Gathering i 1993, og går kort fortalt ut på å bygge opp en unik kortstokk av enkeltkort som passer godt sammen. Deretter konkurrerer man mot hverandre og den som klarer å utnytte sine korts fordeler best vinner som regel. 

  I motsetning til mange konkurrerende spill har Blizzard latt reglene være enkle, slik at det blir lett å komme i gang. Ettersom spillet er digitalt, og ikke på papir, fungerer mekanikken knirkefritt. Terskelen for å ta en runde Hearthstone er veldig lav, fordi hvert spill sjelden varer lengre enn 10-12 minutter. Både reglene og dynamikken er veldig lett å lære seg, men den store utfordringen er å klare å sette sammen en god kortstokk med kort som både utfyller hverandre og kan beseire motstanderens trekk.

  Til tross for at reglene er enkle har Blizzard sørget for nok variasjon til at spillet aldri føles kjedelig. Med hele ni helter å velge mellom, alle med sine egne egenskaper og enkelte unike kort, åpner det for ulike spillestiler. Noen spillere skreddersyr sin kortstokk for rask prosess, andre for gradvis opparbeiding av de virkelig sterke kortene. I tillegg har du strategien om å alltid sørge for at du hindrer motstanderen i å bygge seg om noe som helst, for deretter å gradvis opparbede seg en fordel.

  Hearthstone har enda et ess i ermet, for det kan være enten tidkrevende eller kostbart å anskaffe seg de kortene man ønsker i sin kortstokk. Dermed har de åpnet for Arena-modus hvor man bygger opp kortstokken ved hjelp av tilfeldige utvalg av samtlige kort. Dette er en ypperlig måte å bli kjent med kort man ikke selv har tilgjengelig i den vanlige modusen. Her har man i alle fall fjernet argumentet med at de som betaler har større sannsynlighet for å vinne. Nok en gang; godt jobbet Blizzard!

 2. Mario Kart 8

  Utgitt på Wii U.

  Serien – som kanskje mer enn noen annen – splitter vennskap og familier er tilbake. Mario Kart har alltid vært blant de fremste konkurransespillene, spesielt blant gode og dårlige venner i sofakroken. Endelig har vi fått muligheten til å kaste skall og bananer på hverandre på Wii U, og Mario Kart 8 blir av flere regnet som seriens beste spill noen sinne.

  Mario Kart-seriens åttende spill viderefører tradisjonen med kaotisk racing, og man er garantert en hysterisk helaften om man drar med seg noen kompiser og kompisinner i sofaen. Nintendo har omsider begynt å omfavne internettspilling og tilbyr i tillegg en solid onlinemodus i Mario Kart 8. Det enkle, men velfungerende, rangeringssystemet inviterer til å tilbringe tid med kappkjøring mot ukjente over verdesveven via Nintendos stuekonsoll.

  Det er naturligvis minst like kaotisk i spillets andre konkurransemodus, Battle Mode. Ballongsamling og –sprekking har alltid vært intenst og morsomt, og her er det på høyde med Nintendo 64-versjonen. Fordelen er at konkurransen fortsetter selv om alle ballongene dine er sprukket. Som spøkelse kan man få sin hevn, eller stikke kjepper i hjulene på spilleren som leder sammenlagt. Vennskap får seg kanskje en solid brist, men man har det i det minste moro i prosessen.

  Konkurransen blant konkurransespillene var hard i år, men Mario Kart 8 fortjener utvilsomt sin plass blant de tre beste på pallen.

 3. Super Smash Bros. for Wii U

  Utgitt på Wii U, Nintendo 3DS.

  Super Smash Bros.-serien har alltid vært en klar favoritt når vi klarer å hanke inn et par venner for en god gammeldags spillkveld. Det salige flerspillerkaoset Nintendo satte i gang for femten år siden har blitt større og bedre for hver utgivelse, med årets versjon som en klar «höydare».

  Alt føles så mye større og utbredt enn tidligere. Det som begynte som et forholdsvis enkelt lite slåssespill har nå blitt et enormt festspill uten like. Antallet figurer har vokst betraktelig, og både gamle og nye favoritter inntar kamparenaen. Nivåene er flere og mer variert enn tidligere, med finurligheter man kun oppdager etter dusinvis med spilløkter. Muligheten for å spille åtte personer samtidig bringer kaoset til stratosfæriske høyder, men mekanikken føles alltid like bunnsolid. Å se dyktige Smash-spillere kjempe mot hverandre er som å være vitne til en herlig luftballett der kjappe unnamanøvre og kontreangrep flyr veggimellom.

  Med den nye muligheten for nettspilling kan du teste dine ferdigheter mot motstandere over hele verden, og å finne en ny utfordring går lynkjapt. Likevel er det sofakampene vi foretrekker. Takket være de mange tilpasningsmulighetene du har ved fingerspissene får du frihet til å skape akkurat den slåsskampen du vil. Nintendo vet å lage gode konkurranseopplevelser når de virkelig vil, og det å gi en venn eller venninne grisejuling med din favorittfigur i Super Smash Bros. har alltid vært moro. Med Super Smash Bros. for Wii U ble det enda morsommere enn før.

Beste samarbeidsopplevelse

  1. Destiny

   Utgitt på Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 og PlayStation 3.

   Destiny har, til tross for relativt lunken mottagelse av fans og anmeldere, overhodet ikke forsvunnet fra samtaler rundt kaffemaskiner på jobb eller mellom kamerater via Skype. Det er veldig mange som mener veldig mye om spillet til Bungie. Selv om skytemekanikken og kampene i spillet var svært gode, var det mange andre deler av spillet som var manglende.

   Det hele blir mye bedre når man får en gjeng å spille med. Sammen med to andre kan man gjennomføre en av de mange «Strikes» som finnes i spillet. Dette er gruppeområder som byr på en tøffere utfordring enn vanlige oppdrag. Og med tøffere utfordring kommer også bedre utstyr, som igjen fører til at man kan skru opp vanskelighetsnivået ytterligere.

   Kronen på verket er likevel raidet Vault of Glass. Dette var, fram til den nyeste utvidelsen, spillets aller tøffeste utfordring. Sammen med fem andre spillere må man komme seg gjennom en rekke sjefskamper og andre utfordringer før man står foran Atheon, den siste sjefen i området. Følelsen av mestring etter at man har gjenget seg sammen med andre på vennelisten er helt klart det som gjør at Destiny topper lista her.

  2. Divinity: Original Sin

   Utgitt på Windows, Mac, og Linux.

   I år har Kickstarter-spillene begynt å rulle skikkelig inn, og for rollespillfansen var det særlig ett folkefinansiert spill som tok kaka. Divinity: Original Sin kom ut på sommerparten, noe som sammenfalt perfekt med mange spilleres ferieavikling. Det gjorde det sikkert betydelig lettere å raske sammen en venn, stable to PC-er ned i en herlig kjølig kjeller, og så fyre opp rollespillet i flerspillermodus.

   Divinity: Original Sin er nemlig skapt nettopp med tanke på flerspiller, noe som gjennomsyrer spillet fra topp til tå. Samarbeidspartneren tar kontrollen over halvparten av figurgruppen, og står egentlig fritt til å gjøre det meste. Spillet legger nemlig ingen begrensninger på hvor langt fra hverandre spillerne kan være i den store verdenen, noe som betyr at du kan utkjempe et slag mens makkeren er på innkjøpsrunde hos nærmeste sjappe.

   Med den isometriske synsvinkelen og muligheten til å snakke seg ut av svært mange situasjoner, minner selvfølgelig Divinity: Original Sin mye om rollespill fra fordums tid, men har samtidig sin helt egen identitet, mye på grunn av hvordan samerbeidsvalgene er lagt opp.

  3. Donkey Kong Country: Tropical Freeze

   Utgitt på Wii U.

   En god slump av oss har helt sikkert noen minner om å ha rigget opp Super Nintendo sammen med søster, bror eller en god venn, for så å tilbringe resten av dagen foran tittekassa i tandem. Nintendo har egentlig fortsatt denne tradisjonen med Wii U de siste årene. Som med de nyeste Super Mario-innslagene lener Donkey Kong Country: Tropical Freeze seg tungt på akkurat den samme formen for todimensjonal plattformspilling, der det å jobbe sammen for å komme seg gjennom brettene står i fokus.

   Men gud bedre, så vanskelig det er! Å svinse gjennom eventyret på egen hånd er vanskelig nok – slenger du en ekstra klums inn i opplevelsen, gjør det ikke akkurat det hele lettere. Heldigvis er det mer til hjelp enn til bry, noe som gjør spillet mer spennende sammen med en annen enn alene. 

   Røttene i Donkey Kong Country: Tropical Freeze er godt plantet i seriens fortid under Super Nintendo-dagene, men overgår ofte de gamle Rare-spillene. Moro alene? Ja visst, men herlig brettdesign, prima musikk, vanskelige passasjer og snedig gruvevognkjøring – alt blir liksom litt bedre når man er to uansett.

Bli med over på neste side for å se hvilke spill som skuffet oss, spillene vi synes hadde den mest originale idéen, og spillene som bergtok oss med sitt visuelle design.

Likte du artikkelen? Vil du ha mer norsk spilljournalistikk?
Støtt Gamer.no med 39 kroner i måneden slik at vi kan fortsette å lage mer unikt gratisinnhold

Octodad: Dadliest Catch Windows

The Wolf Among Us Windows

Transistor PS4

Shovel Knight Mac

The Banner Saga iPad

Alien: Isolation PS4

South Park: The Stick of Truth X360

This War Of Mine Linux

South Park: The Stick of Truth Windows

South Park: The Stick of Truth PS3

Middle-earth: Shadow of Mordor X360

Middle-earth: Shadow of Mordor Windows

Middle-earth: Shadow of Mordor XOne

The Wolf Among Us: Episode 1 PS3

Bayonetta 2 Wii U

The Wolf Among Us PS4

Hearthstone: Heroes of Warcraft Windows

Threes! iPad

Hearthstone: Heroes of Warcraft iPad

The Banner Saga PS4

Hearthstone: Heroes of Warcraft Android

Alien: Isolation XOne

Hearthstone: Heroes of Warcraft Mac

Shovel Knight Windows

Mario Kart 8 Wii U

Shovel Knight 3DS

Super Smash Bros. for Wii U Wii U

Octodad: Dadliest Catch Mac

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS 3DS

The Wolf Among Us iPhone

Destiny PS3

The Wolf Among Us X360

Destiny PS4

Middle-earth: Shadow of Mordor PS3

Destiny XOne

Threes! iPhone

Destiny X360

The Banner Saga Windows

Divinity: Original Sin Windows

The Banner Saga iPhone

Divinity: Original Sin Mac

Alien: Isolation PS3

Divinity: Original Sin Linux

Alien: Isolation Windows

Donkey Kong Country: Tropical Freeze Wii U

Alien: Isolation X360

Watch Dogs PS4

Transistor Windows

Watch Dogs Windows

Shovel Knight Linux

Watch Dogs XOne

Shovel Knight Wii U

Watch Dogs PS3

Sunset Overdrive XOne

Watch Dogs Wii U

Octodad: Dadliest Catch Linux

Watch Dogs X360

Octodad: Dadliest Catch PS4

Assassin's Creed Unity XOne

The Wolf Among Us iPad

Assassin's Creed Unity PS4

The Wolf Among Us Mac

Assassin's Creed Unity Windows

The Wolf Among Us Vita

This War Of Mine Windows

The Wolf Among Us Android

This War Of Mine Mac

The Wolf Among Us XOne

Middle-earth: Shadow of Mordor PS4

Octodad: Dadliest Catch Windows Windows Linux Mac Android iPad iPhone PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. januar 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: slettmegtakk
 • Utvikler: Young Horses

The Wolf Among Us Windows Windows iPad iPhone Mac PS3 Vita X360 Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Beste priser

Nedlasting 37,-
Nedlasting 170,-

Transistor PS4 PS4 Windows iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. mai 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: slettmegtakk
 • Utvikler: Supergiant Games

Shovel Knight Mac Mac Windows Linux 3DS Wii U PS3 PS4 Vita XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. september 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Yacht Club Games
 • Utvikler: Yacht Club Games

The Banner Saga iPad iPad Windows Mac iPhone Vita PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. januar 2014
 • Plattform: iPad
 • Utvikler: Stoic

Alien: Isolation PS4 PS4 PS3 Windows X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. oktober 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Sega
 • Utvikler: Creative Assembly

Beste priser

På lager 395,-

South Park: The Stick of Truth X360 X360 Windows PS3 XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. mars 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: THQ
 • Utvikler: Obsidian Entertainment

Beste priser

Ikke på lager 7,-
Ukjent lagerstatus 199,-

This War Of Mine Linux Linux Windows Mac iPad Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. november 2014
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: 11 bit studios
 • Utvikler: 11 bit studios

South Park: The Stick of Truth Windows Windows PS3 X360 XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. mars 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: THQ
 • Utvikler: Obsidian Entertainment

Beste priser

På lager 189,-
På lager 219,-
Ukjent lagerstatus 220,-
Nedlasting 279,-

South Park: The Stick of Truth PS3 PS3 Windows X360 XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. mars 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: THQ
 • Utvikler: Obsidian Entertainment

Beste priser

På lager 149,-
På lager 159,-

Middle-earth: Shadow of Mordor X360 X360 Windows PS4 XOne PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. november 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Monolith Productions

Beste priser

På lager 179,-
På lager 445,-
Forventet lagerdato 487,-

Middle-earth: Shadow of Mordor Windows Windows PS4 XOne PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. september 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Monolith Productions

Beste priser

Nedlasting 78,-
Ukjent lagerstatus 155,-

Middle-earth: Shadow of Mordor XOne XOne Windows PS4 PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. oktober 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Monolith Productions

Beste priser

På lager 189,-
På lager 198,-
Forventet lagerdato 202,-
På lager 495,-

The Wolf Among Us: Episode 1 PS3 PS3 Mac Windows X360 iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. oktober 2013
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Beste priser

På lager 189,-
Nedlasting 221,-
Ukjent lagerstatus 422,-

Bayonetta 2 Wii U Wii U Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. oktober 2014
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Platinum Games

Beste priser

Ikke på lager 191,-
På lager 319,-
På lager 328,-
Forventet lagerdato 339,-

The Wolf Among Us PS4 PS4 iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows X360 Android Android XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: November 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Hearthstone: Heroes of Warcraft Windows Windows iPad Mac Android iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Threes! iPad iPad iPhone Android XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: Sirvo LLC
 • Utvikler: Sirvo LLC

Hearthstone: Heroes of Warcraft iPad iPad Mac Windows Android iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2014
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

The Banner Saga PS4 PS4 Windows Mac iPad iPhone Vita XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 12. januar 2016
 • Plattform: PlayStation 4

Beste priser

Ikke på lager 448,-
Ikke på lager 449,-

Hearthstone: Heroes of Warcraft Android Android iPad Mac Windows iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. desember 2014
 • Plattform: Android
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Alien: Isolation XOne XOne PS3 PS4 Windows X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. oktober 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Sega
 • Utvikler: Creative Assembly

Beste priser

På lager 95,-
Forventet lagerdato 209,-
På lager 226,-

Hearthstone: Heroes of Warcraft Mac Mac iPad Windows Android iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Shovel Knight Windows Windows Mac Linux 3DS Wii U PS3 PS4 Vita XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 26. juni 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Yacht Club Games
 • Utvikler: Yacht Club Games

Mario Kart 8 Wii U Wii U

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. mai 2014
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Nintendo

Beste priser

På lager 382,-
Ikke på lager 425,-
På lager 459,-
På lager 459,-

Shovel Knight 3DS 3DS Windows Mac Linux Wii U PS3 PS4 Vita XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 5. november 2014
 • Plattform: Nintendo 3DS
 • Utgiver: Yacht Club Games
 • Utvikler: Yacht Club Games

Super Smash Bros. for Wii U Wii U Wii U

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 28. november 2014
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utvikler: Nintendo

Beste priser

Forventet lagerdato 422,-
På lager 448,-
På lager 448,-
Ikke på lager 448,-

Octodad: Dadliest Catch Mac Mac Linux Windows Android iPad iPhone PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. januar 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: slettmegtakk
 • Utvikler: Young Horses

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS 3DS 3DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. oktober 2014
 • Plattform: Nintendo 3DS
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Nintendo

Beste priser

På lager 365,-
Forventet lagerdato 365,-
På lager 398,-
På lager 399,-

The Wolf Among Us iPhone iPhone iPad Mac PS3 Vita Windows X360 Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: iPhone
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Destiny PS3 PS3 XOne PS4 X360 X360 PS3 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. september 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Bungie

Beste priser

Ikke på lager 21,-
Ikke på lager 47,-
På lager 95,-
På lager 149,-

The Wolf Among Us X360 X360 iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Destiny PS4 PS4 PS3 XOne X360 X360 PS3 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. september 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Bungie

Beste priser

På lager 95,-
Nedlasting 192,-
På lager 199,-
På lager 199,-

Middle-earth: Shadow of Mordor PS3 PS3 Windows PS4 XOne X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. november 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Monolith Productions

Beste priser

På lager 95,-
På lager 174,-
På lager 179,-
På lager 188,-

Destiny XOne XOne PS3 PS4 X360 X360 PS3 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. september 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Bungie

Beste priser

Ikke på lager 91,-
Nedlasting 289,-
Ikke på lager 337,-
Forventet lagerdato 340,-

Threes! iPhone iPhone iPad Android XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform: iPhone
 • Utgiver: Sirvo LLC
 • Utvikler: Sirvo LLC

Destiny X360 X360 PS3 XOne PS4 X360 PS3 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. september 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Bungie

Beste priser

Ikke på lager 41,-
På lager 95,-
Nedlasting 96,-
På lager 199,-

The Banner Saga Windows Windows Mac iPad iPhone Vita PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. januar 2014
 • Plattform: Windows
 • Utvikler: Stoic

Beste priser

Nedlasting 77,-
Nedlasting 192,-

Divinity: Original Sin Windows Windows Mac Linux XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. juni 2014
 • Plattform: Windows
 • Utvikler: Larian Studios

Beste priser

Nedlasting 192,-

The Banner Saga iPhone iPhone Windows Mac iPad Vita PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. januar 2014
 • Plattform: iPhone
 • Utvikler: Stoic

Divinity: Original Sin Mac Mac Windows Linux XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. juni 2014
 • Plattform: Mac
 • Utvikler: Larian Studios

Alien: Isolation PS3 PS3 PS4 Windows X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. oktober 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Sega
 • Utvikler: Creative Assembly

Beste priser

Ikke på lager 7,-
På lager 95,-
På lager 249,-

Divinity: Original Sin Linux Linux Windows Mac XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. juni 2014
 • Plattform: Linux
 • Utvikler: Larian Studios

Alien: Isolation Windows Windows PS3 PS4 X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. oktober 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Sega
 • Utvikler: Creative Assembly

Beste priser

På lager 39,-

Donkey Kong Country: Tropical Freeze Wii U Wii U

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. februar 2014
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Nintendo

Beste priser

På lager 248,-
På lager 249,-
På lager 279,-

Alien: Isolation X360 X360 PS3 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. oktober 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Sega
 • Utvikler: Creative Assembly

Beste priser

Nedlasting 38,-
På lager 95,-
På lager 99,-
På lager 179,-

Watch Dogs PS4 PS4 PS3 X360 Windows XOne Wii U

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 27. mai 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

Beste priser

På lager 128,-
Ikke på lager 199,-
Ikke på lager 495,-

Transistor Windows Windows PS4 iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. mai 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: slettmegtakk
 • Utvikler: Supergiant Games

Watch Dogs Windows Windows PS3 X360 PS4 XOne Wii U

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 27. mai 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

Beste priser

Ukjent lagerstatus 148,-
På lager 219,-

Shovel Knight Linux Linux Windows Mac 3DS Wii U PS3 PS4 Vita XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. oktober 2014
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: Yacht Club Games
 • Utvikler: Yacht Club Games

Watch Dogs XOne XOne PS3 X360 Windows PS4 Wii U

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 5. september 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

Beste priser

Ukjent lagerstatus 396,-
På lager 495,-

Shovel Knight Wii U Wii U Windows Mac Linux 3DS PS3 PS4 Vita XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 5. november 2014
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utgiver: Yacht Club Games
 • Utvikler: Yacht Club Games

Watch Dogs PS3 PS3 X360 Windows PS4 XOne Wii U

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 27. mai 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

Beste priser

På lager 95,-
På lager 179,-

Sunset Overdrive XOne XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 31. oktober 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Microsoft
 • Utvikler: Insomniac Games

Beste priser

Ikke på lager 198,-
På lager 199,-
Ikke på lager 395,-

Watch Dogs Wii U Wii U PS3 X360 Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2014
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

Octodad: Dadliest Catch Linux Linux Mac Windows Android iPad iPhone PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. januar 2014
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: slettmegtakk
 • Utvikler: Young Horses

Watch Dogs X360 X360 PS3 Windows PS4 XOne Wii U

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 27. mai 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

Beste priser

Ikke på lager 49,-
Ikke på lager 49,-
På lager 95,-
Ukjent lagerstatus 212,-

Octodad: Dadliest Catch PS4 PS4 Linux Mac Windows Android iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Mars 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: slettmegtakk
 • Utvikler: Young Horses

Assassin's Creed Unity XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. november 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Ubisoft Entertainment
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

På lager 179,-

The Wolf Among Us iPad iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows X360 Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Assassin's Creed Unity PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. november 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Ubisoft Entertainment
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

På lager 179,-
Nedlasting 192,-
På lager 198,-
På lager 209,-

The Wolf Among Us Mac Mac iPad iPhone PS3 Vita Windows X360 Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Assassin's Creed Unity Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. november 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Ubisoft Entertainment
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

Nedlasting 149,-
Nedlasting 231,-
Forventet lagerdato 251,-
Nedlasting 279,-

The Wolf Among Us Vita Vita iPad iPhone Mac PS3 Windows X360 Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: PlayStation Vita
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

This War Of Mine Windows Windows Linux Mac iPad Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. november 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: 11 bit studios
 • Utvikler: 11 bit studios

Beste priser

Nedlasting 182,-

The Wolf Among Us Android Android iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows X360 Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: Android
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

This War Of Mine Mac Mac Windows Linux iPad Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. november 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: 11 bit studios
 • Utvikler: 11 bit studios

The Wolf Among Us XOne XOne iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows X360 Android Android PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: November 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Beste priser

Ikke på lager 51,-
På lager 98,-

Middle-earth: Shadow of Mordor PS4 PS4 Windows XOne PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. oktober 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Monolith Productions

Beste priser

På lager 178,-
Forventet lagerdato 209,-
Ikke på lager 249,-
På lager 495,-

Kommentarer (14)

Forsiden akkurat nå

Til toppen