FEATURE: Våre personlige spillfavoritter i 2014
Feature

Våre personlige spillfavoritter i 2014

12 skribenter forteller om sine fem beste opplevelser fra året som har gått.

Tirsdag gikk vi systematisk gjennom redaksjonens felleskåring over årets beste spill fordelt over åtte kategorier, samt «årets skuffelse». Du savnet kanskje noen spill på den lista? Det gjorde flere av skribentene våre også.

Nå har skribentene fått lov til å sette søkelys på fem spillopplevelser som utmerket seg i året som har gått. Som ventet er det flere stortitler som gjentas hos flere, men du får også mange gode tips til mindre kjente perler som vanligvis ikke omtales når spillåret skal oppsummeres.

Her er skribentenes personlige favoritter fra 2014:

Espen JANSENS favoritter:

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone Heroes of Warcraft.
Hearthstone Heroes of Warcraft. (Skjermbilde: Gamer.no, Audun Rodem)

Mitt første møte med Hearthstone var et likegyldig skuldertrekk, et overbærende fnys som ikke helt forstod appellen bak et kortspill basert på World of Warcraft. Det var ikke før jeg selv fikk prøve meg i rollen som en Blizzards mange spillhelter at det gikk opp for meg hvor engasjerende kortleken faktisk var. Et snaut år senere, og Hearthstone er antagelig det spillet jeg har brukt mest tid, penger og følelser på i løpet av 2014 (med unntak av League of Legends). 

Det er lett å lære seg de grunnleggende teknikkene i spillet, men bak sceneteppet skjuler det seg et fyldig og komplekst virrvarr av kombinasjonsmuligheter, spennende samlekort og tilfeldig galskap.

Det er rett og slett vanskelig å ikke la seg rive med av Hearthstone. Ler man ikke manisk for seg selv når man trekker «Pyroblast» akkurat i siste liten, gråter man seg stille i søvn når motstanderen kaster «Unleash The Hounds» i trynet ditt. Hearthstone er konkurransespill på sitt mest nykterne, men også på sitt aller sprøeste, og det er nettopp derfor så mange flokker seg til Blizzards usannsynlige samlekortspill.

Danganronpa: Trigger Happy Havoc

Danganronpa: Trigger Happy Havoc.
Danganronpa: Trigger Happy Havoc. (Skjermbilde: NIS Europe) 

Er det én ting jeg vet å sette pris på, er det en god historie, og når Danganronpa: Trigger Happy Havoc derfor slår sammen detektivnykkene til Ace Attorney med den dødelige dramatikken fra Agatha Christies And Then There Were None, blir jeg øyeblikkelig sugd inn i opplevelsen.

Og for en opplevelse det viste seg å være. Til å være et håndholdt pek-og-klikk-spill med anime-figurer i hovedrollene er Danganronpa et overraskende voksent og mørkt spill, hvor en gruppe ungdommer blir satt opp mot hverandre i en lek på liv og død. Tenk Hunger Games, bare mer utspekulert og mindre tull.

Eventyret varer i nærmere 25 timer, og det taler til spillets og historiens styrker at det aldri rekker å bli kjedelig. Og det til tross for at man stort sett bruker all sin tid på å lære de ulike figurene å kjenne, lese masse tekst, samt etterforske de grusomme drapsgåtene som preger livet på Hope’s Peak Academy (senere Jabberwock Island, i spillets like briljante oppfølger).

Middle-earth: Shadow of Mordor

Middle-earth: Shadow of Mordor.
Middle-earth: Shadow of Mordor. (Skjermbilde: Warner Bros.)

For en som tilbragte store deler av barndommen med Ringenes Herre, er det flere ting jeg forbinder med J.R.R. Tolkiens magiske fantasiverden. Digre edderkopper, hårete føtter, sleipe ringer og hvitkledde trollmenn havner høyt på listen, men blod, drap og vold passer liksom ikke inn – det til tross for at store deler av historien handler om slagene mellom godt og ondt.

Man fikk liksom aldri se drap og brutalitet på nært hold i filmene. Her kommer imidlertid Middle-earth: Shadow of Mordor inn i bildet, som et skimrende og blodsvart sverd som nettopp har gjort kort prosess med den sjette orkesjefen for dagen. Med spillsystemer hentet fra en rekke andre steder, kaster man seg rundt i Mordor som en pussig blanding av Batman og Ezio Auditore, og det mest overraskende er hvor godt samtlige bestanddeler fungerer.

Alt sitter liksom som det skal, og når man da slenger på et system som lar deg hamle opp med unike og spennende fiender så lenge du bare orker (høhø), er det lite som er mer engasjerende enn Talions blodige og brutale hevntokt.

Far Cry 4

Far Cry 4.
Far Cry 4. (Skjermbilde: Ubisoft)

Da jeg kåret Far Cry 3 til et av mine favorittspill i 2012, var det med lovord om en ultimat lekeplass som ikke bare lot deg jakte brunbjørn med landminer og drepe fiender med flyvende luftputebåter, men også bød på ekte spillmagi. Jeg ble rett og slett ikke lei av Ubisofts vidåpne øyparadis, og derfor kom det ikke som noen overraskelse på undertegnede at også Far Cry 4 falt i smak.

Denne gangen har øyer måttet vike for snøkledde fjelltopper, og Vaas fikk sparken til fordel for Pagan Min, men det aller meste er fortsatt ved det samme gamle, gode. Spillets univers, som denne gangen bærer det spenstige navnet Kyrat, er en diger lekegrind, hvor alle som liker å utforske, oppleve og oppdage knapt får gjort ferdig én aktivitet, før den neste stikker nesa opp over horisonten. Og det er først når man lar spillet ta kontroll, ved å miste alle kontroll, at Far Cry 4 virkelig viser sitt sanne ansikt.

Persona Q: Shadow of The Labyrinth

Persona Q: Shadow of the Labyrinth.
Persona Q: Shadow of the Labyrinth. (Skjermbilde: Atlus)

Jeg er i utgangspunktet ikke redd for å prøve nye ting, men av og til må det likevel litt overtalelse til før jeg virkelig gir meg i kast med nye prosjekter og opplevelser. Sånn sett var det veldig greit at Atlus valgte å bruke figurene, kampsystemet og monstrene fra det fabelaktige Persona 4 for å få meg til å hoppe ut i de mange fangekjellerne som ventet i Persona Q: Shadow of The Labyrinth.

Gjengen fra Persona 3 er også med på notene, og i rollen som en av de to spillenes to hovedpersoner, skal man lede en ekspedisjon dypt inn i drømmeland, på jakt etter svar, nye monstre og en vei ut fra dette fiktive marerittet. Resultatet er et knallsterkt rollespill, og en slags ønskedrøm for tilhengere av Persona-serien, en gjeng jeg er stolt av å være med i. Nå venter vi bare i spenning på Dancing all Night og Persona 5.

Marius KJØRMOS favoritter:

Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition.
Dragon Age: Inquisition. (Skjermbilde: Marius Kjørmo/Gamer.no)

Det var mange som nærmest hadde avskrevet Dragon Age-serien etter at det haglet med kritikk av Dragon Age II. Bioware gikk i seg selv og fokuserte på det de er aller best på – gode spillfigurer og en storslått opplevelse som setter spilleren i førersetet.

Jeg kan ikke rose Bioware nok for den jobben de gjør med å skape interessante karakterer. Jeg har brukt utallige timer bare på å konversere med gjengen du møter i Dragon Age og oppdager fortsatt nye lag ved deres personlighet. Det er også flott at i en tid preget av kjønnsdebatt i dataspil, leverer dette spillet den mest inkluderende figursammensetningen du kan tenke deg. Spillet krysser grenser for kjønn, legning, og seksualitet som jeg ikke har sett maken til før, og det gjøres på en strålende og respektfull måte.

Når det i tillegg er et glimrende rollespill, kan jeg bare applaudere returen til dragealderen.

The Wolf Among Us

The Wolf Among Us.
The Wolf Among Us. (Skjermbilde: Espen Jansen/Gamer.no)

Telltale har havnet i en pussig posisjon. De har vært et relativt lite firma som av økonomiske årsaker har presset igjennom en episodebasert formidlingsmodell, stort sett basert på kjente og populære varemerker.

De har funnet en oppskrift og må passe seg for å ikke bli for komfortabel i den, men akkurat nå fungerer den så det suser. Det beste eksempelet på dette er The Wolf Among Us som er basert på den kanskje ikke fullt så kjente Fables-tegneserien.

Det mordmysteriet som vi her får servert er engasjerende og spennende, samtidig som det er en estetisk nytelse. Det oppleves som om spilleren har mye å si for hvordan historien spiller seg ut, og The Wolf Among Us ender opp som en glimrende krysning av eventyrspill og klassiske «choose your own adventure»-eventyr. Jeg vil påstå at dette er det beste spillet fra Telltale til nå.

Middle-Earth: Shadow of Mordor

Middle-earth: Shadow of Mordor.
Middle-earth: Shadow of Mordor. (Skjermbilde: Warner Bros.)

Det har kommet mange spill med åpne verdener i en årrekke nå, og jeg kan ikke legge skjul på at jeg har vært drit lei. Hva er det som er kult med å løpe rundt i en åpen verden som ikke har innhold? Ingen folk å prate med, ingen bygninger å gå inn i, ikke noe samfunn å interagere med.

Siden jeg er en Tolkien-tøs valgte jeg likevel å gi Shadow of Mordor en sjanse og det har jeg ikke angret på. Det minnet meg rett og slett på hva denne typen spill kan tilby dersom de er fokusert på riktig måte – reinspikka moro.

Selvsagt er spillet ispedd oppdrag som bringer den intetsigende historien fremover, men spillet handler om én ting og det er å kverke orker. Det glimrende «Nemesis»-systemet og den dramatiske fremstillingen gjør dette til svært god underholdning, selv om det ikke nødvendigvis går inn i spillhistorien som særdeles minneverdig.

Wasteland 2

Wasteland 2.
Wasteland 2. (Skjermbilde: Marius Kjørmo/Gamer.no)

Isometriske rollespill har vært mitt brød med smør gjennom oppveksten. Derfor var forventningene høye til at Wasteland 2 skulle levere. For oss spillere har reisen vært lang og frustrerende, med tidlige betaversjoner som ikke har vær bra.

Når spillet endelig kom var det med lettelse jeg kunne konstatere at dette var akkurat det jeg hadde håpet det skulle være. Det tar sjangeren på kornet og leverer en frisk miks av seriøse og tidvis ganske tunge tema, blandet sammen med en god dose svart humor.

De taktiske kampene holder et greit nivå, og ødemarken er spennende å utforske, selv om den kanskje kunne benyttet seg litt mindre av klassiske science fiction-klisjeer. InXile har klart å ta det som fort kunne ha blitt et uinspirert oppgulp fra fortida til å bli en moderne og solid rollespillopplevelse. All ære til dem for det, og måtte Torment: Tides of Numenera bli like bra.

The Banner Saga

The Banner Saga.
The Banner Saga. (Skjermbilde: Stoic)

Det var rift om å få den siste plassen på lista mi i år, men blant mange gode kandidater var det The Banner Saga som trakk det lengste strået.

Spillet er ganske kort, kampsystemet er litt begrenset, og tidvis er det litt for repeterende til å ha god fremgang i historien. Dersom man dissekerer The Banner Saga og ser på hver enkelt del så blir ikke summen stort mer enn et helt greit spill. Men det har en svært viktig ingrediens. Spillet er laget med en enorm kjærlighet. Stoic har klart å skape en magisk verden, og vevd inn så mye mystisk magi at man kan ikke la være å bli glad av å spille det.

Det er så pent å se på, og spillets verden bare skriker etter å bli grundigere utforsket. Jeg vil ha mer, mye mer, og forhåpentligvis kommer det noe nytt fra det holdet om ikke så alt for lang tid.

Erik-André MAMENS favoritter:

Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure

Tesla Effect.
Tesla Effect. (Skjermbilde: Atlus)

2012 var året da jeg oppdaget at jeg kunne hjelpe til å finansiere spill gjennom Kickstarter, og nå i 2014 har jeg kunnet høste fruktene av mine investeringer. Tex Murphy er en spillhelt som har hatt en helt spesiell plass i hjertet mitt. Jeg har fulgt spillserien siden det første spillet, Mean Streets, på slutten av 80-tallet. Murphys retur var akkurat slik jeg håpet det skulle være. Samme stil og humor, men med et mer moderne spillmønster. Jeg trengte ikke lengre å være redd for å gjøre en fatal feil og irritere meg over at jeg ikke hadde lagret de siste timene.

Til tross for FMV-spills frynsete rykte, må jeg si at det noe overspilte b-filmpreget er noe jeg faktisk setter pris på. Tex' absurde påfunn, og hans dumdristige fremgangsmåte fungerer som spillhelt like bra i dag som på 90-tallet. Et spill som våger seg på ulike stier og avslutninger er noe av grunnen til at jeg har fordypet meg litt ekstra i dette spillet i år. Tesla Effect er på ingen måte et perfekt spill, men for meg har det vært årets beste underholdningsprodukt.

Dreamfall Chapters: Book One: Reborn

Drømmefall Kapitler.
Dreamfall Chapters. (Skjermbilde: Red Thread Games)

Nevnte jeg at jeg var generøs på kickstarter for to år siden, og at jeg i år har fått valuta for penga? Da jeg for åtte år siden satt meg ned og spilte de norske spillene Den Lengste Reisen og Drømmefall, ble jeg sugd inn i et fantastisk univers. Den utrolige spennende settingen med to ulike parallelle verdener, som skilte magi fra teknologi, var en flott måte å blande sci-fi og fantasy. Da jeg var ferdig med Drømmefall, som forøvrig endte i en cliffhanger, lengtet jeg som en gal etter oppfølgeren. Etterhvert som årene gikk, mistet jeg nesten håpet om å noen gang få oppleve fortsettelsen på eventyret.

Det må nevnes at jeg nesten hadde glemt hele handlingen i de foregående spillene da jeg endelig fikk startet opp Drømmefall Kapitler. Likevel tok det ikke lang tid før jeg igjen forelsket meg i det mystiske og magiske universet. Den eneste som egentlig skuffet var at jeg ikke fikk nyte spillet på morsmålet denne gangen. Selv om kapittel én kun er en femtedel av hele historien, og smakebiten føltes mest som en prolog, tente Red Thread Games et håp om at dette er starten på noe virkelig minneverdig. Denne gangen vet jeg i det minste at fortsettelsen er på vei.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone Heroes of Warcraft.
Hearthstone Heroes of Warcraft. (Skjermbilde: Gamer.no/Audun Rodem)

Når Blizzard lanserer et spill vet jeg at jeg kan forvente et god spillopplevelse. Jeg er ikke veldig begeistret for samlekortsjangeren i utgangspunktet, men det tok ikke lang tid før jeg ble begeistret for Hearthstone. Konseptet er enkelt, sett sammen en kortstokk med kort som fungerer godt sammen. Spill deretter kortene riktig for å slå motstanderen. I motsetning til mange andre freemium-spill er det fint mulig å glede seg over spillet uten å føle seg fristet til å legge igjen en eneste krone i kassa til utviklerne. 

Jeg må også si jeg er imponert over hvordan Hearthstone klarer å fange essensen av et analogt kortspill, men samtidig ikke la seg begrense av dette. Nok en gang har Blizzard truffet spikeren på hodet.

Tropico 5

Tropico 5.
Tropico 5. (Skjermbilde: Kalypso)

Sammen med Banished var Tropico 5 med på å klokke timer på strategi-/simuleringskvoten i år. Jeg har fryktelig vanskelig for å legge i fra meg slike spill når jeg først starter. Å tilfredsstille en befolkning, forvalte naturresurser og skape et samfunn byr på nok av utfordringer. Det femte spillet i rekken har fjernet endel irritasjonsmomenter og strømlinjeformet spillopplevelsen. Kanskje er det av den grunn blitt litt enklere å mestre spillet, men det gjør spillergleden desto større for min del.

Jeg liker virkelig det faktum at alt i et samfunn har en funksjon. Hver bygning og hver person utgjør en rolle på øynasjonen din, det er opp til deg å utnytte de på best måte. Det er gøy å styre alt på mikronivå, og vite at ingen medlemmer av befolkningen min er helt like. Alt for få spill mestrer å blande individualitet med styring på makronivå.

Broken Sword 5: The Serpent's Curse

Broken Sword: The Serpent's Curse.
Broken Sword: The Serpent's Curse. (Skjermbilde: Revolution Software)

2014 har rett og slett vært et fantastisk spillår for mitt vedkommende. Jeg kunne omtrent repetert argumentene overfor for spillet Banished, eller skrytt av hvordan første episode av Game of Thrones imponerte med sin narrativ. Likevel synes jeg et annet eventyrspill fortjener den siste plassen på denne listen. Broken Sword er enda en av mine Kickstarter-prosjekter som har gledet meg i år.

Dette spillet har imponert meg på mange måter. For det første har de klart å ta to skritt tilbake, og distansere seg fra de mindre vellykkede 3D-prosjektene spillserien var preget av. For det andre klarer de nok en gang å komme opp med en Dan Brown-aktig konspiratorisk historiefortelling som overbeviser. Et eventyrspill er som kjent ingenting uten en fengende historie, men likevel gjelder det å ha kreative puslespill. Nøttene er aldri for banale, mens endel av dem krever en god porsjon logisk forståelse. Her har virkelig Revolution Software bevist at de mestrer sjangeren. 

På neste side får vi vite hva Bjarte, Jostein og Joachim likte best fra 2014 »

Likte du artikkelen? Vil du ha mer norsk spilljournalistikk?
Støtt Gamer.no med 39 kroner i måneden slik at vi kan fortsette å lage mer unikt gratisinnhold

Titanfall XOne

Child of Light PS4

The Vanishing of Ethan Carter Windows

Door Kickers Windows

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PS3

Among the Sleep Windows

The Walking Dead: Season One PS3

Middle-earth: Shadow of Mordor X360

Far Cry 4 PS4

Middle-earth: Shadow of Mordor Windows

Middle-earth: Shadow of Mordor PS3

Middle-earth: Shadow of Mordor XOne

Middle-earth: Shadow of Mordor PS4

Danganronpa: Trigger Happy Havoc Vita

Wolfenstein: The New Order XOne

Far Cry 4 Windows

Legend of Grimrock 2 Windows

Far Cry 4 PS3

The Walking Dead: Season Two Windows

Far Cry 4 XOne

South Park: The Stick of Truth X360

Far Cry 4 X360

Nidhogg Windows

Persona Q: Shadow of the Labyrinth 3DS

Destiny PS4

Dragon Age: Inquisition XOne

Child of Light PS3

Dragon Age: Inquisition Windows

Bayonetta 2 Wii U

Dragon Age: Inquisition PS4

Wolfenstein: The New Order PS4

Dragon Age: Inquisition PS3

Wolfenstein: The New Order PS3

Dragon Age: Inquisition X360

Spintires Windows

The Wolf Among Us Windows

Among the Sleep PS4

The Wolf Among Us PS4

The Walking Dead: Season Two XOne

The Wolf Among Us XOne

South Park: The Stick of Truth Windows

Wasteland 2 Windows

Threes! iPad

Wasteland 2 Mac

Door Kickers Linux

The Banner Saga Windows

Dark Souls II X360

The Banner Saga iPad

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PS4

The Banner Saga iPhone

Destiny X360

The Banner Saga PS4

Child of Light XOne

The Banner Saga Mac

Hearthstone: Curse of Naxxramas Windows

Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure Windows

The Vanishing of Ethan Carter PS4

Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure Mac

Titanfall Windows

Dreamfall Chapters Windows

Titanfall X360

Dreamfall Chapters Mac

Wolfenstein: The New Order Windows

Dreamfall Chapters PS4

Endless Legend Windows

Dreamfall Chapters Linux

Wolfenstein: The New Order X360

Tropico 5 Windows

Endless Legend Mac

Tropico 5 PS4

Banished Windows

Tropico 5 Linux

Among the Sleep Mac

Tropico 5 Mac

Among the Sleep Linux

Tropico 5 X360

The Walking Dead: Season Two iPad

Broken Sword: The Serpent's Curse Windows

The Walking Dead: Season Two X360

Broken Sword: The Serpent's Curse Linux

The Walking Dead: Season One X360

Broken Sword: The Serpent's Curse iPad

South Park: The Stick of Truth PS3

Broken Sword: The Serpent's Curse Vita

Threes! iPhone

Broken Sword: The Serpent's Curse Mac

The Binding of Isaac: Rebirth Windows

Alien: Isolation PS3

Door Kickers Mac

Alien: Isolation PS4

Eidolon Windows

Alien: Isolation Windows

Dark Souls II Windows

Alien: Isolation XOne

Dark Souls II PS3

Alien: Isolation X360

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Vita

Mario Kart 8 Wii U

Destiny PS3

Shovel Knight Windows

Destiny XOne

Shovel Knight Linux

Child of Light X360

Shovel Knight Mac

Child of Light Windows

Shovel Knight Wii U

Child of Light Wii U

Shovel Knight 3DS

Donkey Kong Country: Tropical Freeze Wii U

Hearthstone: Heroes of Warcraft Windows

Titanfall XOne XOne Windows X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. mars 2014
 • Plattform: Xbox One

Beste priser

Nedlasting 116,-
På lager 129,-
På lager 129,-
Nedlasting 145,-

Child of Light PS4 PS4 PS3 Wii U Windows X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. april 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

The Vanishing of Ethan Carter Windows Windows PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. september 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: The Astronauts
 • Utvikler: The Astronauts

Beste priser

På lager 119,-
Ikke på lager 149,-
Nedlasting 183,-

Door Kickers Windows Windows Mac Linux

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. oktober 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: KillHouse Games
 • Utvikler: KillHouse Games

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PS3 PS3 PS2 Vita PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. mars 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: Square Enix

Among the Sleep Windows Windows Mac Linux PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. mai 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Krillbite Studio
 • Utvikler: Krillbite Studio

The Walking Dead: Season One PS3 PS3 Windows X360 iPad iPhone PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Middle-earth: Shadow of Mordor X360 X360 Windows PS4 XOne PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. november 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Monolith Productions

Beste priser

På lager 179,-
På lager 445,-
Forventet lagerdato 509,-

Far Cry 4 PS4 PS4 PS3 Windows X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. november 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

På lager 148,-
På lager 179,-
På lager 198,-
Ikke på lager 199,-

Middle-earth: Shadow of Mordor Windows Windows PS4 XOne PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. september 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Monolith Productions

Beste priser

Nedlasting 79,-
Ukjent lagerstatus 155,-

Middle-earth: Shadow of Mordor PS3 PS3 Windows PS4 XOne X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. november 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Monolith Productions

Beste priser

På lager 95,-
På lager 174,-
På lager 179,-
På lager 188,-

Middle-earth: Shadow of Mordor XOne XOne Windows PS4 PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. oktober 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Monolith Productions

Beste priser

På lager 189,-
På lager 198,-
På lager 199,-
Forventet lagerdato 207,-

Middle-earth: Shadow of Mordor PS4 PS4 Windows XOne PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. oktober 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Monolith Productions

Beste priser

På lager 189,-
Forventet lagerdato 207,-
På lager 249,-
På lager 495,-

Danganronpa: Trigger Happy Havoc Vita Vita Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. februar 2014
 • Plattform: PlayStation Vita
 • Utgiver: NIS America
 • Utvikler: Spike Chunsoft

Beste priser

På lager 298,-
Forventet lagerdato 298,-

Wolfenstein: The New Order XOne XOne PS4 PS3 X360 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. mai 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: MachineGames

Far Cry 4 Windows Windows PS3 PS4 X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. november 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

Nedlasting 111,-
På lager 239,-
Ikke på lager 239,-

Legend of Grimrock 2 Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. oktober 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Almost Human
 • Utvikler: Almost Human

Far Cry 4 PS3 PS3 PS4 Windows X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. november 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

På lager 179,-

The Walking Dead: Season Two Windows Windows iPad Mac PS3 X360 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 17. desember 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Beste priser

Nedlasting 62,-

Far Cry 4 XOne XOne PS3 PS4 Windows X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. november 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

På lager 179,-
Forventet lagerdato 207,-
Nedlasting 228,-
På lager 249,-

South Park: The Stick of Truth X360 X360 Windows PS3 XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. mars 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: THQ
 • Utvikler: Obsidian Entertainment

Beste priser

Ikke på lager 7,-
Ukjent lagerstatus 199,-

Far Cry 4 X360 X360 PS3 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. november 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft

Nidhogg Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. januar 2014
 • Plattform: Windows

Persona Q: Shadow of the Labyrinth 3DS 3DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 28. november 2014
 • Plattform: Nintendo 3DS
 • Utgiver: Atlus
 • Utvikler: Atlus

Destiny PS4 PS4 PS3 XOne X360 X360 PS3 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. september 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Bungie

Beste priser

Nedlasting 193,-
På lager 199,-
På lager 345,-
Forventet lagerdato 372,-

Dragon Age: Inquisition XOne XOne Windows X360 PS3 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. november 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: EA Games
 • Utvikler: BioWare Corp.

Beste priser

Ikke på lager 139,-
På lager 149,-
På lager 195,-

Child of Light PS3 PS3 PS4 Wii U Windows X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. april 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

Dragon Age: Inquisition Windows Windows XOne X360 PS3 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. november 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: EA Games
 • Utvikler: BioWare Corp.

Beste priser

Nedlasting 61,-
På lager 98,-
På lager 129,-

Bayonetta 2 Wii U Wii U Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. oktober 2014
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Platinum Games

Beste priser

På lager 319,-
På lager 328,-
Forventet lagerdato 338,-
Ikke på lager 479,-

Dragon Age: Inquisition PS4 PS4 Windows XOne X360 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. november 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: EA Games
 • Utvikler: BioWare Corp.

Beste priser

Nedlasting 97,-
På lager 99,-
På lager 178,-
På lager 198,-

Wolfenstein: The New Order PS4 PS4 PS3 XOne X360 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. mai 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: MachineGames

Beste priser

Ikke på lager 189,-
På lager 199,-

Dragon Age: Inquisition PS3 PS3 Windows XOne X360 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. november 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: EA Games
 • Utvikler: BioWare Corp.

Beste priser

På lager 95,-
Nedlasting 97,-
På lager 129,-
På lager 189,-

Wolfenstein: The New Order PS3 PS3 PS4 XOne X360 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. mai 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: MachineGames

Beste priser

Ikke på lager 499,-

Dragon Age: Inquisition X360 X360 Windows XOne PS3 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. november 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: EA Games
 • Utvikler: BioWare Corp.

Beste priser

Ikke på lager 49,-
På lager 149,-

Spintires Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. juni 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Oovee Game Studios
 • Utvikler: Oovee Game Studios

Beste priser

Nedlasting 103,-
På lager 189,-
Nedlasting 193,-
Nedlasting 193,-

The Wolf Among Us Windows Windows iPad iPhone Mac PS3 Vita X360 Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Beste priser

Nedlasting 32,-

Among the Sleep PS4 PS4 Windows Mac Linux XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. desember 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Krillbite Studio
 • Utvikler: Krillbite Studio

Beste priser

På lager 199,-
På lager 219,-
Forventet lagerdato 231,-

The Wolf Among Us PS4 PS4 iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows X360 Android Android XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: November 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

The Walking Dead: Season Two XOne XOne iPad Mac PS3 Windows X360 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. oktober 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Beste priser

Forventet lagerdato 264,-

The Wolf Among Us XOne XOne iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows X360 Android Android PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: November 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Beste priser

På lager 98,-
Ikke på lager 99,-

South Park: The Stick of Truth Windows Windows PS3 X360 XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. mars 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: THQ
 • Utvikler: Obsidian Entertainment

Beste priser

På lager 219,-
Ukjent lagerstatus 220,-
Ikke på lager 229,-
Nedlasting 279,-

Wasteland 2 Windows Windows Mac XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. september 2014
 • Plattform: Windows
 • Utvikler: inXile Entertainment

Beste priser

På lager 229,-
Ikke på lager 359,-
Nedlasting 386,-

Threes! iPad iPad iPhone Android XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: Sirvo LLC
 • Utvikler: Sirvo LLC

Wasteland 2 Mac Mac Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. september 2014
 • Plattform: Mac
 • Utvikler: inXile Entertainment

Door Kickers Linux Linux Windows Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. oktober 2014
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: KillHouse Games
 • Utvikler: KillHouse Games

The Banner Saga Windows Windows Mac iPad iPhone Vita PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. januar 2014
 • Plattform: Windows
 • Utvikler: Stoic

Beste priser

Nedlasting 64,-
Nedlasting 193,-

Dark Souls II X360 X360 PS3 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. mars 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: From Software

Beste priser

På lager 95,-
Ikke på lager 299,-

The Banner Saga iPad iPad Windows Mac iPhone Vita PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. januar 2014
 • Plattform: iPad
 • Utvikler: Stoic

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PS4 PS4 PS2 PS3 Vita Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. mai 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: Square Enix

Beste priser

På lager 198,-
På lager 278,-

The Banner Saga iPhone iPhone Windows Mac iPad Vita PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. januar 2014
 • Plattform: iPhone
 • Utvikler: Stoic

Destiny X360 X360 PS3 XOne PS4 X360 PS3 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. september 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Bungie

Beste priser

Ikke på lager 49,-
På lager 95,-
Nedlasting 97,-
På lager 199,-

The Banner Saga PS4 PS4 Windows Mac iPad iPhone Vita XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 12. januar 2016
 • Plattform: PlayStation 4

Child of Light XOne XOne PS3 PS4 Wii U Windows X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 5. september 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft Montreal

The Banner Saga Mac Mac Windows iPad iPhone Vita PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. januar 2014
 • Plattform: Mac
 • Utvikler: Stoic

Hearthstone: Curse of Naxxramas Windows Windows iPad Mac Android

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 22. juli 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure Windows Windows Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. mai 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Atlus
 • Utvikler: Big Finish Games

Beste priser

Nedlasting 193,-

The Vanishing of Ethan Carter PS4 PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. juli 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: The Astronauts
 • Utvikler: The Astronauts

Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure Mac Mac Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. mai 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Atlus
 • Utvikler: Big Finish Games

Beste priser

Nedlasting 193,-

Titanfall Windows Windows XOne X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. mars 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Electronic Arts
 • Utvikler: Respawn Entertainment

Beste priser

Ikke på lager 10,-
På lager 79,-
Nedlasting 84,-

Dreamfall Chapters Windows Windows Linux Mac PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. oktober 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Red Thread Games
 • Utvikler: Red Thread Games

Titanfall X360 X360 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. april 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Electronic Arts
 • Utvikler: Respawn Entertainment

Beste priser

Ikke på lager 27,-
Nedlasting 116,-
På lager 199,-
Ikke på lager 289,-

Dreamfall Chapters Mac Mac Windows Linux PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. oktober 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Red Thread Games
 • Utvikler: Red Thread Games

Wolfenstein: The New Order Windows Windows PS4 PS3 XOne X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. mai 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: MachineGames

Beste priser

Nedlasting 88,-
Ikke på lager 119,-
På lager 139,-
Nedlasting 193,-

Dreamfall Chapters PS4 PS4 Windows Linux Mac XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 5. mai 2017
 • Plattform: PlayStation 4

Endless Legend Windows Windows Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. september 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Iceberg Interactive
 • Utvikler: Amplitude Studios

Beste priser

Nedlasting 19,-
Nedlasting 289,-

Dreamfall Chapters Linux Linux Windows Mac PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. oktober 2014
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: Red Thread Games
 • Utvikler: Red Thread Games

Wolfenstein: The New Order X360 X360 PS4 PS3 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. mai 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: MachineGames

Tropico 5 Windows Windows Linux Mac X360 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. mai 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Kalypso Media
 • Utvikler: Haemimont

Beste priser

Nedlasting 24,-
Nedlasting 193,-
På lager 199,-
Ikke på lager 369,-

Endless Legend Mac Mac Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. september 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Iceberg Interactive
 • Utvikler: Amplitude Studios

Tropico 5 PS4 PS4 Windows Linux Mac X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. april 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Kalypso Media
 • Utvikler: Haemimont

Beste priser

Forventet lagerdato 285,-
På lager 379,-
På lager 398,-

Banished Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. februar 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Shining Rock Software
 • Utvikler: Shining Rock Software

Tropico 5 Linux Linux Windows Mac X360 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2014
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: Kalypso Media
 • Utvikler: Haemimont

Among the Sleep Mac Mac Windows Linux PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. mai 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Krillbite Studio
 • Utvikler: Krillbite Studio

Tropico 5 Mac Mac Windows Linux X360 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Kalypso Media
 • Utvikler: Haemimont

Beste priser

Nedlasting 193,-
Ikke på lager 369,-

Among the Sleep Linux Linux Windows Mac PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. mai 2014
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: Krillbite Studio
 • Utvikler: Krillbite Studio

Tropico 5 X360 X360 Windows Linux Mac PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Kalypso Media
 • Utvikler: Haemimont

The Walking Dead: Season Two iPad iPad Mac PS3 Windows X360 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 17. desember 2013
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Broken Sword: The Serpent's Curse Windows Windows Mac Android iPad Vita Linux XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 4. desember 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: slettmegtakk
 • Utvikler: Revolution Software

The Walking Dead: Season Two X360 X360 iPad Mac PS3 Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 17. desember 2013
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Broken Sword: The Serpent's Curse Linux Linux Windows Mac Android iPad Vita XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 4. desember 2013
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: slettmegtakk
 • Utvikler: Revolution Software

The Walking Dead: Season One X360 X360 Windows PS3 iPad iPhone PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Broken Sword: The Serpent's Curse iPad iPad Windows Mac Android Vita Linux XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 4. desember 2013
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: slettmegtakk
 • Utvikler: Revolution Software

South Park: The Stick of Truth PS3 PS3 Windows X360 XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. mars 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: THQ
 • Utvikler: Obsidian Entertainment

Beste priser

På lager 159,-
På lager 199,-

Broken Sword: The Serpent's Curse Vita Vita Windows Mac Android iPad Linux XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 4. desember 2013
 • Plattform: PlayStation Vita
 • Utgiver: slettmegtakk
 • Utvikler: Revolution Software

Threes! iPhone iPhone iPad Android XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform: iPhone
 • Utgiver: Sirvo LLC
 • Utvikler: Sirvo LLC

Broken Sword: The Serpent's Curse Mac Mac Windows Android iPad Vita Linux XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 4. desember 2013
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: slettmegtakk
 • Utvikler: Revolution Software

The Binding of Isaac: Rebirth Windows Windows PS4 Vita 3DS Wii U XOne iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 4. november 2014
 • Plattform: Windows
 • Utvikler: Nicalis

Alien: Isolation PS3 PS3 PS4 Windows X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. oktober 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Sega
 • Utvikler: Creative Assembly

Beste priser

Ikke på lager 7,-
På lager 95,-

Door Kickers Mac Mac Windows Linux

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. oktober 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: KillHouse Games
 • Utvikler: KillHouse Games

Alien: Isolation PS4 PS4 PS3 Windows X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. oktober 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Sega
 • Utvikler: Creative Assembly

Beste priser

På lager 395,-

Eidolon Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. august 2014
 • Plattform: Windows

Alien: Isolation Windows Windows PS3 PS4 X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. oktober 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Sega
 • Utvikler: Creative Assembly

Beste priser

På lager 39,-
Ikke på lager 409,-

Dark Souls II Windows Windows X360 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 25. april 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: From Software

Beste priser