Fengslende action i Trapt

Det utspekulerte Tecmo-spillet Trapt kommer til Europa, takket være Take-Two.

Trapt er et actioneventyr som foregår i en stilisert versjon av middelalderens Europa. Du spiller dronning Allura, som har fått skylden for drapet på Kong Olaf (faren hennes), og har blitt nødt til å rømme til Mørkeskogen sammen med tjenestepiken sin, Rachel.

I denne skogen møter hun en personlighet som kalles The Fiend, som tar bolig i kroppen hennes og forvandler henne til en ondsinnet fristerinne som bruker sadistiske feller for å kvitte seg med fiendene sine. Dermed er alt klart for hennes gjenkomst til slottet, hvor hun vil ta hevn over de som drepte faren hennes.

Trapt benytter seg av et unikt fellesystem som tillater spillerne å legge feller (enten en og en eller flere i kombinasjon) for å ta knekken på fienden. Her har vi alle de gamle klassikerne, som fallende steiner, roterende sagblad, knusende vegger og fallende tak (med store pigger på undersiden).

Trapt skal kunne spilles på flere måter, og hvert oppdrag kommer med en egen sidehistorie som spillerne kan utforske om de ønsker det. Take-Two forteller at de er sikre på at europeiske gamere kommer til å sette pris på det intrikate Trapt tilbyr, og at de planlegger å lansere den europeiske versjonen den 24. februar neste år. Spillet kommer kun til PS2.

Siste fra forsiden