Conan drar østover

Ferie i Khitai

Age of Conan utvides med et nytt kontinent i Rise of the Godslayer.

For noen uker siden annonserte Funcom at de ville offentliggjøre den første tilleggspakken til nettrollespillet Age of Conan på årets Gamescom, og nå har de sluppet den første informasjonen om prosjektet.

Pakken har fått tittelen Age of Conan: Rise of the Godslayer, og i motsetning til mange andre tilleggspakker kommer den ikke til å la spillerne øke erfaringsnivå over det nåværende, ei heller introdusere nye klasser. I stedet skal den by på mye nytt innhold for både spillere på lavt og høyt nivå.

Nye uhyrligheter venter.

Det nye innholdet er hovedsakelig fokusert rundt Khitai-imperiet. Dette er et land basert på det fjerne østen fra vår verden, nærmere bestemt Kina og Korea. Khitai er et gammelt rike, men det er i ferd med å gå i oppløsning. Grunnen til dette er at en ung Conan for mange år siden drepte en gud med elefanthode, og dette har vekket opp noe ondt og unaturlig i imperiet. Merkelige og skremmende ting skjer i Khitai, og det er opp til spillerne å utforske landet og nøste opp i dets mysterier og politiske intriger.

Flere ulike grupperinger i Khitai er interessert i spillernes assistanse. Hver av de nye sonene du besøker har to grupper som kniver om makten, og du kan velge å alliere deg med en side mot den andre. Ved å stige i gradene til din side vinner du nytt utstyr og andre verdifulle ting. Alternativt kan du forråde dem.

Det blir selvsagt også nye labyrinter å utforske, med nytt utstyr å vinne. Funcom har foreløpig avslørt en av disse: Himmelens Pilarer. Dette er et gammelt tempel som nå fungerer som base for bandittkongen Bhangi Khan og hans gjeng. Det loves interessante feller og gåter i denne labyrinten, samt en god del bandittslakting.

Lille pusegutt

Hvis du vil starte på nytt med en fersk spillfigur kan du nå velge å spille som Khitaner, og etter disse fullfører starområdet fra det opprinnelige Age of Conan åpnes helt nye områder for dem. Dermed er de kanskje verdt en test selv for erfarne Conan-spillere. Det introduseres også nye ridedyr, tiger og ulv, som kan ales opp fra små unger til digre muskelberg.

Selv om Rise of the Godslayer ikke øker det totale erfaringsnivået, blir det likevel mulig å avansere spillfiguren din på nye måter. Du kan bruke erfaringspoeng til å lære nye egenskaper, inkludert østlig kampsort og ny magi. Nøyaktig hvordan det nye systemet kommer til å virke vet vi ikke så mye om foreløpig.

Age of Conan: Rise of the Godslayer har ikke fått noen slippdato. Hvis du vil vite mer kan du ta en kikk på spillets ferske nettside.

Siste fra forsiden