Fersk trailer sammenligner nye MediEvil med den 20 år gamle originalen

Sony viser frem mer av sitt neste oppussingsprosjekt.

Under fjorårets PlayStation Experience-konferanse trakk Sony sløret av MediEvil Remake, en oppusset versjon av det klassiske PlayStation-spillet fra 1998. Selve avdukingen var vag på de fleste detaljene, men i en ny trailer viser selskapet mer av hva spillere kan forvente.

Sir Dan står opp fra de døde, og får en ny sjanse til å redde dagen.
Sony

Videoen – som du kan se over – inneholder en rekke glimt av den nye opplevelsen, som er fullstendig gjenskapt fra bunnen og opp. Flere sammenligninger viser også hvordan originalen så ut, for de som ikke husker eller aldri spilte den, og de visuelle overhalingene som introduseres i nyversjonen.

Ny sjanse for en uheldig ridder

MediEvil følger historien om Sir Daniel Fortesque, ofte bare kalt Sir Dan. Protagonisten som brått møtte sitt endelikt i krigen mot den onde Lord Zarok våkner plutselig en dag til live, og får en ny sjanse til å redde kongeriket Gallowmere.

Som et skranglete skjelett må spillere bruke skjold og sverd for å bekjempe horder med andre vandøde og diverse grusomme beist. MediEvil byr på actionfylte kamper og plattformsekvenser, med ulike puslespill ispedd underveis.

Spillet pusses opp i samarbeid med Other Ocean Software. som tidligere har levert PlayStation 4-versjonen av Thimbleweed Park og Nintendo 3DS-versjonen av Minecraft. Sony har enda ikke gitt oss en offisiell slippdato for MediEvil, men spillet skal etter planen lanseres i løpet av 2019. Det er foreløpig kun bekreftet for PlayStation 4.

Sony har avslørt hvilke spill som kommer til PlayStation Classic.
Se den fullstendige listen her »

Siste fra forsiden