Perserprinsen styrer naturen

Ferske detaljer

The Forgotten Sands foregår mellom Sands of Time og Warrior Within.

For et par uker siden meldte Ubisoft at de ville vende tilbake til Sands of Time-serien, selv om de nylig startet en fersk Prince of Persia-serie som ble godt mottatt av spillpressen.

Teaser for The Forgotten Sands

Tittelen på det nye Sands of Time-spillet er The Forgotten Sands, og da slippmåneden samsvarte med den amerikanske lanseringen av den nye Prince of Persia: The Sands of Time-filmen ble det spekulert i om det dreie seg om et filmspill istedet for en fortsettelse av den gamle trilogien.

Nå har Ubisoft sluppet nye detaljer, og det viser seg at The Forgotten Sands faktisk er en utvidelse av den originale Sands of Time-trilogien. Handlingen foregår i tiden mellom Sands of Time og Warrior Within. Prinsen drar for å besøke sin brors kongerike, men oppdager at det er under beleiring av en fremmed hær. Tidens Sand aktiveres for å redde riket fra ødeleggelse, og dermed er eventyret i gang.

Akrobatikken serien er kjent for er selvsagt på plass, og i tillegg loves det storslagene kamper. Mens fokuset i forrige Prince of Persia-tittel var på to-mot-en-dueller skal vi i The Forgotten Sands kjempe mot store fiendegrupper. I tillegg til å styre tiden får prinsen også kontroll over naturen. Nøyaktig hva slags hippieknepp han kan bruke vet vi foreløpig ingenting om.

The Forgotten Sands kjører på Ubisofts Anvil-motor, som sist ble brukt i Assassin's Creed II. Spillet slippes på Xbox 360, PlayStation 3, Wii, DS og PSP.

Siste fra forsiden