Fiks til Fallout: New Vegas på vei

Forhåpentligvis snart slutt på flygende esler og sorte hull.

Til tross for at de så å si bare har utgitt knallgode spill, har Bethesda og Obsidian også satt standarden for å utgi spill full av tekniske feil. Eksempelvis var både Morrowind, Oblivion og Fallout 3 i sin tid plaget av en bråte med diverse feil og irritasjonsmomenter. Og dessverre viste utvikler/utgiver -tospannet at de fortsatt ikke hadde lært leksa med siste kapittel i Fallout-serien, New Vegas.

Helt siden spillets slipp har utviklernes diskusjonsfora, og spesielt PC-seksjonen, vært fylt av klager og forbannende spillere. Verst av alt har det vært for de ennå ikke har fått prøve spillet grunnet krasj til skrivebordet ved oppstart. Etterhvert har det riktignok dukket opp diverse uoffisielle hacks som til sammen har løst mange problemer, men det finnes fortsatt de som sliter voldsomt med hyppige krasj og lav bildeoppdatering.

Men omsider virker det som Bethesda er klar med en patch, på utgiverens blogg kan man nå lese følgende:

– Vi har nettopp ferdigstilt en løsning for Xbox 360-brukere som sliter med å lagre spillene sine, i tillegg til diverse andre problemer vi har blitt oppmerksomme på. Vi jobber også for øyeblikket med å ferdigstille en omfattende patch for alle tre plattformene (PC, X360 og PS3), og satser ergo på å ha noe klart i løpet av de kommende ukene. Vi vil utgi informasjon om dette fortløpende. I mellomtiden vil vi slippe en påbyggende oppdatering til PC som vil fikse problemer med både lagring, følgesvenner og dårlig ytelse for brukere med Nvidia-kort.

Vi satser selvsagt på at den kommende patchen holder det den lover, at vi omsider kan få kose oss uforstyrret i Mojave-ørkenen.

Siste fra forsiden