Filmstjerne lager spill i fengsel

Wesley Snipes jobber med actionspill bak murene.

Wesley Snipes er en velkjent skuespiller, og har blant annet vært å se i actionfilmer som «Passenger 57», «Demolition Man» og den velkjente «Blade»-serien. I senere tid har han også vært i medias søkelys som kriminell, der han i desember begynte soningen av en tre år lang dom for skatteunndragelse.

Lapland Studios Meet the Meerkats.

Snipes, som er kjent for å ha spilt i mange røffe roller både som skurk og lovlydig, ser ut til være beskjeftiget til tross for begrenset frihet. IGN kan nemlig fortelle at han bidrar til spillprosjektet Julius Styles: The International fra bak murene.

Det er ikke kjent akkurat hvilken rolle skuespilleren vil ha i utviklingen av dette prosjektet. Selve spillet skal i alle fall skapes av Lapland Studio, som for det meste har laget Wiiware-spill tidligere. Det skal også foreligge planer om en filmatisering av konseptet etter at Snipes blir løslatt.

– Spillet er inspirert av at jeg ønsket å overføre rollene mine fra «Art of War», «Murder at 1600» og «Passenger 57» til en spillverden. Julius Styles skal tilby noe til både strateger og tilhengere av rumpesparkende spesialsoldater. Jeg elsker spill som utfordrer både hjernen og refleksene, og her settes dine gatekunnskaper opp mot både intellekt og åndelig intuisjon, sier filmstjernen selv om prosjektet.

Ifølge det offisielle nettstedet skal spillet være en kombinasjon av action og gåteløsing, og komme i episodeformat. Vi skal få styre Julius Styles, en mann av mange talenter i en verden full av penger, makt, sex og mord.

Julius Styles: The International utgis til iPhone i juni. Deretter vil det overføres til Xbox Live Arcade, PlayStation Network, Android-telefoner og WiiWare på et senere tidspunkt.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden