Final Fantasy IX - TV

Final Fantasy IX blir TV-serie

Square Enix

Square Enix og det franske produksjonsselskapet Cyber Group Studios har inngått et samarbeid om å lage en TV-serie basert på Final Fantasy IX.

Final Fantasy IX ble opprinnelig lansert i 2000.
Square Enix

Ifølge nettstedet Kidscreen skal det være snakk om en animert serie beregnet for barn i alderen 8-13. Det holder seg med andre ord på linje med spillet, som også serverte en ganske barnevennlig historie – i hvert fall sammenlignet med andre Final Fantasy-innslag.

Ytterligere detaljer er enda ikke spikret, men i en uttalelse forteller Cyber Group-sjef Pierre Sissmann at planene snart er ferdigstilt. Målet er å begynne produksjon mot slutten av 2021 eller begynnelsen av neste år.

En tyv og en prinsesse

Final Fantasy IX tar spillere med til en verden kalt Gaia, der vi blant annet møter den unge tjuvradden Zidane og prinsessen Garnet. Den merkelige duoen slår seg sammen med en enda merkelige bøling med alt fra soldater til trollmenn, og legger ut på eventyr for å redde verden.

– Det niende innslaget i Final Fantasy legger til side cyberpunk-estetikken som de siste par spillene flørtet med, og tar oss isteden med til den pastellfargede verdenen Gaia. Humor, sjarm og moro er nøkkelordene her, men til bunns ligger det likevel en tematisk dyp historie om personlig vekst, inkludering og toleranse, skrev vår egen Øyvind Steinkopf Sund om Final Fantasy IX.

Spill og TV er en het kombinasjon for tiden.
Splinter Cell, Far Cry og Far Cry: Blood Dragon får alle Netflix-serier »

Siste fra forsiden