Final Fantasy til Facebook?

Square Enix snakker sosiale spill.

Å si at småspill har slått an i det siste vil være en massiv underdrivelse. Folk er ute etter små, enkle og kjappe spill som helst kan nytes umiddelbart – enten gjennom browseren eller på mobilen.

En egen gren av småspillene, de såkalte sosiale spillene har også tatt helt fullstendig av. Facebook-spill som Farmville har fått millioner av mennesker hekta, og selskaper som EA satser hardt på det som kanskje er en vesentlig del av spillenes fremtid.

Fra DS-remaken av Final Fantasy III

I et intervju med japanske Famitsu røper Square Enix-dress Takehiro Ando at den japanske rollespillpioneren også vil satse på den sosiale plattformen i fremtiden:

– Vi er midt i utviklingen av flere titler akkurat nå. I forhold til innhold, det er snakk om å levere det fansen forventer av oss.

Ando kan fortelle at spillene vil videreføre selskapets filosofier når det gjelder historiefortelling og bakgrunn. Han snakker om at det sannsynligvis vil dukke opp Final Fantasy-porter på Facebook og lignende, men at de også vil utfordre seg selv med helt nye titler.

De første sosiale spillene fra Square Enix skal være klare i sommer, uten at vi sitter på noen spesifikk info om de forskjellige spillene ennå.

Les også:-Ikke stol på Famitsu
Les også:Nintendo 3DS til høsten
Les også:Tidenes beste skytespill


(Kilde: 1UP)

Siste fra forsiden