Finn frem favorittkarakteren din

Dissidia: Final Fantasy kommer til PSP i høst.

Square Enix sin Final Fantasy-serie er kanskje den serien som har gitt oss flest minneverdige helter og skurker. Det er derfor gode nyheter at PSP-spillet Dissidia: Final Fantasy, som lar disse legendariske karakterene kjempe mot hverandre i kamp, slippes i høst.

Spillet er en hyllest til serien og slippes i forbindelse med seriens 20-års jubileum. Dissidia: Final Fantasy er et slåssespill, men har også enkelte rollespillelementer, som for eksempel et enkelt karakterutviklingssystem og mulighet for selv å utstyre din helt eller skurk.

Spillere kan velge mellom et stort utvalg av forskjellige karakterer, både gode og onde. Historien dreier seg om en stor konflikt mellom guden av harmoni og fred, og guden av kaos. En episk krig mellom de to sidene følger, og spilleren må ta sin plass på en av sidene. Spillet er i 3D og kampsystemet minner om det som er i Kingdom Hearts-serien, ifølge Square Enix selv. I tillegg kan spillere ta i bruk superangrep hentet fra Final Fantasy-spillene, blant annet er det mulig å tilkalle Aeoner og utløse "Overdrive".

Dissidia: Final Fantasy kommer som til PSP i høst.

Kilde: Pressmelding.

Siste fra forsiden