Finn frem motorsagen

Finn frem motorsagen

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Kombinasjonen Gears of War og Kinect virker umiddelbart litt bisarr. Å sette sammen familievennlige og sjarmerende Kinect, som hittil har vært rettet mot mer uerfarne spillere med den ekstremt voldelige, krevende og barske serien til Epic virker kanskje litt rart.

Men ifølge ryktene er det akkurat dette som er i ferd med å skje. IGN melder om at et Gears of War-spill med Kinect-funksjonalitet vil bli vist frem på årets Video Games Awards-kåring, som vanlig satt i stand av amerikanske Spike.

Cliffy B, mannen som på mange måter kan ses på maskoten til utvikleren Epic og frontmannen for den motorsagende serien, uttalte på sin twitter-konto at Gears of War 3 definitivt ikke vil få Kinect-støtte. Så da må det i så fall være snakk om et ikke-annonsert spill.

Kan det være et Gears of War-imals på vei?

Les også: Anmeldelse: Kinect
Les også: Gears of War 3 utsettes
Les også: Anmeldelse: Enslaved: Odyssey to the West


(Kilde: Eurogamer)

Kommentarer (11)

Forsiden akkurat nå

Til toppen