Hektisk action for fire spillere

Fire fjonge folk

Necromachina byr på gammeldags skyting for flere spillere.

Det er lett for enkelte spill å bli oversett i alt ståket rundt E3, og her er et vi ikke rakk å dekke under årets begivenheter. Spillet heter Necromachina og var tidligere kjent under navnet Moon Diver. Japanske feelpluss (som også jobber med det kommende Mindjack) står for utviklingen, og her i Vesten skal det utgis av Square Enix.

Dette må være et kombinasjonsangrep.

Necromachina er et gammeldags skytespill hvor du skal løpe, hogge og skyte deg gjennom massevis av fiender og nedkjempe store maskiner og uhyrer. Nettbasert flerspilling er hovedattraksjonen og spillet inkorporerer også et par elementer fra rollespill.

Du spiller en av fem elitekrigere som må ta tilbake Jorden etter at maskinene gjør opprør mot sine skapere. Ved å denge opprørsk mekanikk tjener du erfaringspoeng som gjør deg sterkere og låser opp nye krefter, og det er tilført noen finurlige mekanismer som endrer mengden med erfaring du får.

Man kan for eksempel hoppe inn og ut av andre spilleres gjennomspilling når man vil, og du belønnes med ekstra erfaring for å ha hjulpet til. «Chaos Accelerator»-systemet lar deg endre vanskelighetsgrad når som helst, men høyere grader betyr mer enn bare tøffere fiender. Du får nemlig også mer erfaring og flottere effekter.

Fokuset på flerspiller styrkes ved at kombinasjonsangrep blir sterkere og mer spektakulære jo flere som spiller sammen. Nye kombinasjonsangrep plukker du opp i løpet av spillets gang.

Necromachina kommer til Xbox 360 og PlayStation 3 gjennom deres respektive nettbutikker. Noen dato er foreløpig ikke satt.

Siste fra forsiden