Firfislemennene angriper i Total War: Warhammer 2s nyeste trailer

Creative Assembly viser hvordan spillet skal se ut.

Creative Assemebly og Sega slapp denne uken en fersk trailer for Total War: Warhammer 2. Videoen – som du kan se øverst i artikkelen – er satt sammen direkte i spillmotoren til den kommende strategioppfølgeren, og gir dermed vårt første glimt av hvordan spillet skal se ut.

Total War: Warhammer 2 byr på nye fantasikriger.
Sega

Hva handlingen angår, tar traileren for seg et slag mellom «High Elves» og den kaldblodige «Lizardmen»-rasen. Ved å ta turen til «The Cosmic Gates» – en eldgammel struktur som kan åpne en portal til kaosriket – har høyalvene krenket firfislemennene, og sånt blir det naturligvis krig av.

Fantasi og historie

Total War: Warhammer 2 ble annonsert for en drøy måned siden, og skal etter planen slippes på Windows i løpet av året. Spillet skal ifølge Creative bygge videre på forgjengeren, og vi loves over hundre timer med blodige kamper mellom alver, firfislemenn og andre raser fra Warhammer-universet.

Ved siden av fantasispillet kunngjorde utvikleren at vi også kan vente oss flere historiske Total War-opplevelser etter hvert. Arbeidet skal allerede være godt i gang med et nytt spill, som tar for seg en del av verdenshistorien som Creative ikke har forsøkt seg på tidligere.

I tillegg loves vi flere små historiske spillopplevelser, i form av tilleggsinnhold for eldre titler og enkeltstående spill.

Fantasiseriens første spill fikk en god mottakelse.
Vår anmelder var blant de som lot seg imponere av Total War: Warhammer »

Siste fra forsiden