Den fjerde Total War: Warhammer II-rasen er avslørt

«Skaven» gjør sin inntreden med en ny trailer.

Sega og Creative Assembly har offisielt trukket sløret av den fjerde spillbare rasen i Total War: Warhammer II. Ikke helt uventet er det «Skaven» – en gjeng med skabbete rotter – som gjør sin inntreden i den nyeste traileren for spillet.

«Skaven»-rottene er klare for kamp.
Skjermbilde/Sega

Skavens inklusjon som en spillbar rase ble hintet til allerede i annonseringstraileren for Total War: Warhammer II. Hvilke motiver de utspekulerte rottene har i dette spillet er foreløpig uvisst, men deres fremgangsmåte er ifølge Creative den samme som alltid – spre sykdom og kaos over hele verden.

Du kan se Skavens krigere gå løs på både alver og firfislemenn i traileren over.

Lite nytt?

Total War: Warhammer II bygger videre på forgjengeren fra i fjor, og vi loves over hundre timer med blodige kamper. Handlingen er satt til et nytt område, der spillets fire raser kjemper for kontroll over en mystisk virvelstorm kalt «The Great Vortex».

Trailerene har så langt imponert, men hvorvidt Total War: Warhammer II byr på nok nyheter gjenstår å se. På årets E3-messe fikk vi ta styringen under et av spillets mange slag, og skribent Andreas Bjørnbekk var ikke helt overbevist:

– Det er relativt lite man får ut av én enslig kamp i Total War, spesielt når kampanjene kan vare i flere titalls og hundrevis av timer, og by på en haug med varierte og utfordrende slag. Sånn sett er det kanskje ikke rart at vi fikk lite ut av demonstrasjonen på E3, og det var rett og slett ikke så mye nytt å se. Litt trist var det også at det visuelle skuffet, og soldatene i hver enhet var overraskende like hverandre, kommenterte han.

Total War: Warhammer II lanseres for PC den 28. september.

Creative Assembly har store ambisjoner for Total War: Warhammer II.
Vi tok nylig en prat med utvikleren om planene for spillet »

Siste fra forsiden