Flere spill blir film

Takket være den tyske regissøren og produsenten Uwe Boll, vil enda flere spill nå bli film.

Den tyske regissøren og produsenten Uwe Boll er slettes ikke ukjent med konseptet å føre spill til lerretet. En film basert på Alone in the Dark skal visstnok allerede være i post-produksjon, mens han også har sikret seg rettighetene til actionspillet Bloodrayne.

Dette er slettes ikke så useriøst som det kanskje høres ut. Filmen basert på Alone in the Dark skilter med kjente skuespillere slik som Christian Slater og Tara Reid, mens filmen basert på Bloodrayne enda ikke har fått en offisiell rolleliste.

Nå har Uwe Boll sikret seg enda flere rettigheter, denne gangen til Eidos-spillet Fear Effect, samt Vivendis Hunter: The Reckoning. Sistnevnte er for øvrig basert på et såkalt "penn og papir"-rollespill utviklet av det kjente selskapet White Wolf.

I følge avisen The Hollywood Reporter, regner Boll med å bruke et budsjett på 15-20 millioner dollar på hver av filmene. Kanskje ikke spesielt høyt i Hollywood-sammenheng, men det er likevel med på å bevisstgjøre spillindustrien som en seriøs underholdningsbransje. Hunter-filmen skal blant annet spilles inn i den kanadiske byen Vancouver.

Boll har også tidligere sikret seg rettighetene til å lage film av rollespillet Dungeon Siege, og har allerde gitt ut en annen film basert på House of the Dead-franchisen. Filmen fikk elendig omtale, og er rangert blant de hundre verste filmene på det anerkjente film-nettstedet imdb.com.

Siste fra forsiden