Flere store sverd og farlige demoner

I den populære serien "Vestlige utgivere bringer japanske kampspill med uhyggelige demoner og alt for store sverd til Europa" er det nå klart for episoden hvor Atari kunngjør Bujingai: Swordmaster.

I går fortalte vi om Rising Star Games og Swords of Destiny, og i dag er det Atari og Bujingai: Swordmaster som står for tur. Bujingai: Swordmasters er inspirert av actionfilmer fra Hong Kong, og fokuserer på heftig kamp i et mørkt, post-apokalyptisk univers.

Historien følger de legendariske sverdmestrene Lau Wong og Rei Jenron, som nå må kjempe mot en demonisk invasjon i en japansk by. Dessverre blir Rei Jenrons kone drept av demonene, noe som gjør Rei fra seg av fortvilelse og raseri. Derfor benytter han seg av en forbudt magi for å hevne henne, med det litt kinkige resultatet at han selv blir til en demon.

Spilleren får kontroll over Lau Wong, som er like flink med sverdet som han er til å kaste magiske trylleformularer og lure tyngdekraften til å tro at det er mulig for en mann å løpe på vegger og gli gjennom luften. Disse egenskapene kommer godt med, for fienden består av grufulle og mektige monstre som lager hakkemat av vanlige mennesker.

Spillet lover å tilby flott og detaljert grafikk og fullstendig interaktive spillmiljøer, et ikke-lineært oppgraderingssystem for evner og våpen og flere dusin opplåsbare bonuser, slik som nye teknikker, vanskelighetsgrader, kostymer, karakterprofiler, modeller og videoklipp.

Bujingai: Swordmasters er utviklet av Red Entertainment og designerne er Toshihiro Kawamoto (Cowboy Bebop) og Yousuke Kuroda (Trigun, Onegai Teacher). Tittelen skal lanseres i Storbritannia den 18. februar. Det ser ikke ut til å være bestemt noen nordisk utgivelsesdato enda.

Siste fra forsiden