– Counter-Strike i middelalderen

Flerspiller i neste Mount & Blade

Utvidelsen til Mount & Blade har et skarpt fokus på flerspiller.

SAN FRANCISCO (Gamer.no): Vi tok en aldri så liten titt på Mount & Blade: Warband på GDC i San Francisco, og det var ingen tvil om at det er den ferske flerspillerbiten som blir et av de store høydepunktene.

– Det kommer til å bli som Counter-Strike, bare i middelalderen, forteller Armagan Yavuz fra utvikler Taleworlds til Gamer.no.

Her kan nemlig opptil 32 spillere kjempe mot hverandre på ulike arenaer, med våpen som sverd og armbrøst. Det vil være vanlige alle-mot-alle-kamper, og lagbaserte kamper – slik som beleiringsslag. Det vil også være støtte for såkalte boter, slik at alle kampene får samme intensitetfølelsen selv om det er få menneskelige spillere med.

Flerspillerbiten vil selvsagt være godt tilrettelagt for de som liker å modifisere, og her skal mulighetene være nesten grenseløse. Man skal blant annet kunne oppdatere med tidligere modifiseringer man har laget eller lastet ned.

– Noe av det vi liker aller best ved å jobbe med dette spillet er alle modifiseringene. Det er som å se sin egen baby vokse opp, forteller Yavuz.

Warband kommer til PC i løpet av fjerde kvartal i år, og en åpen beta vil finne sted i god tid før den tid.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden