Utvidelse for Mount & Blade

Flerspiller og mye nytt

Heftige Mount & Blade får en omfattende utvidelsespakke i år.

Nå har Paradox og Taleworlds endelig lettet på sløret om sitt nyeste prosjekt, en ekspansjonspakke til det spennende middelalderspillet Mount & Blade. Denne pakken har ikke fått noe navn enda, og kommer med en rekke nyheter og forbedringer.

Hovedpunktet på skrytelisten er en flerspillerfunksjon, som lar 32 spillere (antallet vil kanskje økes) kjempe mot hverandre på slagmarken. Denne modusen inneholder kun mulighet for enkeltslag, men bør likevel være av interesse da slagene i Mount & Blade kan være svært heftige.

Ellers jobbes det med utvidede diplomatimuligheter, som gir spilleren mer makt og flere ting som kan gjøres, forbedret kunstig intelligens og en grafikkteknologisk oppdatering, som blant annet inkluderer HDR-grafikk.

Disse nyhetene ble presentert på et arrangement hos Paradox, hvor det også kom frem en rekke nyheter om Hearts of Iron III og Majesty 2. Dessuten kunngjorde Paradox at de er i ferd med å danne en egen utgiverdivisjon for digital distribusjon, og at de blant annet har sikret seg det halvgale sanntidsstrategispillet Stalin vs. Martians og det turbaserte strategispillet Legio.

Vi hadde en mann hos Paradox, og kommer med en fyldig rapport etter hvert, men inntil videre kan du sjekke en pressemelding for mer informasjon.

Diskuter artikkelen

Siste fra forsiden