The Last of Us - flerspiller

Flerspillersidespranget til The Last of Us er visst fortsatt på vei

– Ja, jeg jobber fortsatt med det spillet.

Naughty Dog

Sjefen for flerspillersidespranget til The Last of Us har tilsynelatende bekreftet at spillet fortsatt er på vei. Det kommer etter flere måneder med usikkerhet rundt prosjektet.

Vinit Agarwal, som styrer skuta på «The Last of Us' nettprosjekt», tok til X (tidligere Twitter) i helgen for å fortelle at han var ferdig med Super Mario Bros. Wonder. I et håp om å demme opp for The Last of Us-relaterte spørsmål la han til:

– Slik at denne Tweeten kan få leve i fred. Ja, jeg jobber fortsatt med det spillet, skrev Agarwal.

Et konseptbilde fra The Last of Us-flerspillerspillet.
Naughty Dog

Kommentaren skapte selvfølgelig bare mer oppstyr rundt saken, med haugevis av spørsmål om hva som skjer med det trøblete The Last of Us-flerspillerspillet.

Prosjektet har vært ute av bildet siden Naughty Dog utsatte det i vår. Den gang forklarte utvikleren at det trengte mer tid. Kilder med kjennskap til situasjonen hevdet imidlertid at spillet var satt på vent mens studioet gjorde en revurdering av hele greia.

Fra tidligere har Naughty Dog sagt at flerspillerspillet skal fortelle nye historier satt i The Last of Us-universet. Her skulle vi bli kjent med helt nye figurer, men akkurat hva spillere skal bedrive hadde vi ikke fått vite noe om.

LES OGSÅ: Neste sesong med TV-serien The Last of Us kommer i 2025 »

Siste fra forsiden