Flotte premier for månedens leseromtale

Har du husket å levere ditt bidrag til månedens leseromtale? Forfatteren av den beste leseromtalen i juli belønnes med to spill fra 2K Games.

Nå er det snart tid for kåring av månedens beste leseromtale, og denne gangen vil forfatteren av den beste omtalen få tilsendt Prey (for Xbox 360 eller PC) og CivCity: Rome (for PC), begge fra 2K Games. Hvis du ønsker at din anmeldelse skal tas med i betrakningen når vi kårer den beste leseromtalen fra juli, må du levere inn teksten før måneden er omme.

Skjermbilde fra Prey

For mange er lesernes egne erfaringer svært nyttige i kjøpsprosessen, og det var derfor med glede vi endelig kunne lansere leseromtaler av spill i februar. Redaksjonen foretar en manuell vurdering av hver eneste erfaring som kommer inn, for å sørge for at de holder et akseptabelt nivå, og er til hjelp for andre.

Om du nylig har kjøpt et spill du er kjempefornøyd med (eller katta i sekken, for den saks skyld), håper vi på å få en leseromtale fra deg. Du lager en leseromtale ved å gå inn på produktet i Gamer.no sin produktdatabase, velge "Ny erfaring" og fylle ut skjemaene du finner der (selve teksten kan det være smart å skrive ferdig før du begynner å fylle inn). Du kan skrive leseromtale av hvilket spill som helst, så lenge du faktisk har testet det. Lykke til!

NB: Dere finner link til erfaringene i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. I tillegg havner alle de siste åtte lesererfaringene nederst i høyremenyen.

Siste fra forsiden