Mer Batman fra Rocksteady

Fly fly, flaggermus

Neste høst blir det et gjensyn med flaggermusmannen og mer sparking av skurkestump.

Det har lenge versert en hel rekke rykter og spekulasjoner om oppfølgeren til fjorårets store overraskelse, Batman: Arkham Asylum. I dag ble det endelig sluppet mer informasjon om spillet. Blant annet er det nå klart at det skal hete Batman: Arkham City.

Arkham City er et distrikt i sentrum av velkjente Gotham City som huser en mengde av de verste skurkene byen har å by på. Det kan se ut som om det solide fengselet fra forgjengeren ikke var nok, for nå har skurkene altså nådd slike høyder at det har blitt nødvendig å huse de i et velbevoktet distrikt i midten av byen.

Bilde fra Batman: Arkham Asylum.

Det vites ikke så mye om akkurat hva du som Batman har å gjøre der inne, men det er nok trygt å anta at det blir muligheter for å dele ut alvorlige mengder med juling.

Her loves vi et nytt rollegalleri bestående av klassiske rollefigurer og skurker fra Batman-universet, samt en rekke nye mekanismer og aspekter som angivelig skal by på den ultimate opplevelsen som flaggermusa.

Forgjengeren til Arkham Asylum er et av fjorårets absolutt mest kritikerroste spill, og snek seg innpå intetanende spillere slik kun Batman kan. Vår anmelder Joachim Froholt kalte spillet skikkelig solid håndverk fra en ende til annen. Det er nok ingen hemmelighet at også denne oppfølgeren er sårt etterlengtet, og vi vil selvsagt holde dere oppdatert etter hvert som det frigis mer informasjon om spillet.

Batman: Arkham City skal utgis høsten 2011 til Xbox 360, PlayStation 3 og PC via Games For Windows.

Siste fra forsiden