Konkurranse

Julekalenderen 2020

Fly i skyene med spillet som ligger bak femte luke

Premien i dagens kalenderluke fikk en knallpositiv anmeldelse av oss.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Microsoft Flight Simulator

I dag kan du vinne nye Microsoft Flight Simulator til Windows 10 som ble sluppet nå i høst.

Premien er levert av Microsoft.

Xbox Game Studios

Dette er det nyeste innslaget i Microsoft Flight Simulator-serien, og det nyeste siden Flight Simulator X i 2006. Her kan du ta til skyene i et godt utvalg av troverdige små- og storfly, og fly den vakre verdenen over som er gjenskapt med kartdata fra Bing.

Vår anmelder hadde så å si bare lovord å komme med om spillet.

– Enten du er superseriøs flysimulatorentusiast som gjerne kan finne på å fly passasjerfly i sanntid over Atlanterhavet og lande etter ekte innflygingskart, eller bare har lyst til å leke deg med et småfly over Alpene, har Flight Simulator mengder av moro å by på, skrev han i anmeldelsen.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
826 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden