Nettmøte

Football Manager 2015

Football Manager-sjefen svarte leserne

Miles Jacobson møtte Gamer.no-leserne i nettmøte.

Miles Jacobson vet mer om Football Managerenn de fleste.
Sports Interactive/David Vintiner

Football Manager-serien har gått sin årlige seiersgang helt siden 1992 da det første spillet kom ut under navnet Championship Manager. Med sitt sterke fokus på omfattende spillerdatabaser har spillserien slått «knock out» på alle konkurrenter og troner i dag alene på toppen blant managerspill.

Football Manager 2015 slippes fredag 7. november og vi er allerede i gang med å fordype oss i spillet. Det er gjort en del spennende endringer, spesielt i hvordan informasjonen presenteres, og vi har allerede avslørt at Martin Ødegaard ikke er med i årets utgave.

Ingen vet mer om Football Manager

På onsdag klokken 15:00 kan du møte Miles Jacobson i nettmøte her på Gamer.no. Han er sjefen i Sports Interactive og har ledet arbeidet med Football Manager-spillene de siste 14 årene.

Jacobsen var på nittitallet en stor fan av spillene og tok kontakt med Sports Interactive fordi han ønsket å involvere seg. Han fikk lov til å jobbe med testing av de nye spillene, før han etter hvert steg i gradene. I 2001 tok han over som sjef for firmaet og har styrt skuta siden da. Det er med andre ord få, om noen, som vet mer om Football Manager-serien enn ham.

Nettmøtet starter klokken 15:00 og du kan spørre ham om hva som helst, så lenge det handler om Football Manager. Du kan sende inn dine spørsmål allerede nå, men husk å stille dem på engelsk.

Siste fra forsiden