Forbedret Alien Breed på vei

For PC og PS3

PC og PS3 får en forbedret utgave av nye Alien Breed.

Alien Breed-spillene er en serie skytespill fra nittitallet, hvor handlingen sees ovenfra. Spilleren må skyte seg gjennom futuristiske miljøer fulle av romvesener, som ser mistenkelig mye ut som xenomorph-monstrene fra Aliens-filmene.

Sent i fjor kom Alien Breed: Evolution på Live Arcade-tjenesten til Xbox 360. Det var et forsøk på å ta konseptet fra de gamle Alien Breed-spillene til dagens maskinvare, med oppdatert 3D-grafikk.

Alien Breed: Evolution.

Vi har lenge vært klar over at spillet også skulle lanseres til PC og PS3, men nå har utviklerne i britiske Team 17 kommet med nye detaljer om utgivelsen til disse plattformene.

Versjonen til PS3 og PC heter Alien Breed: Impact, og kommer til PlayStation Network og Steam i løpet av sommeren. Som i Evolution foregår handlingen på et romskip fullstappet av fæle rommonstre, men Team 17 lover et vanskeligere spill hvor du blant annet må utforske mer enn i originalen.

Dessuten loves vi nye oppgraderingsmuligheter for våpnene, en helt ny prolog-kampanje og forbedret samarbeidsspill for to.

Siste fra forsiden