Taliban ut av Medal of Honor

For sterk kost

Protestene førte frem, dermed gjør EA en kosmetisk endring.

Det er bare ti dager til nye Medal of Honor kommer ut, og mye av pratet opp mot slippet har vært rundt muligheten til å spille Taliban-soldat i flerspillerdelen.

Død over Opposing Force!

Etter protester fra familier som har mistet sine kjære i den pågående Afghanistan-konflikten, har utvikler Electronic Arts bestemt seg for å fjerne Taliban-navnet fra flerspilleren. Styrkene som kjemper mot amerikanske soldater har isteden fått navnet "Opposing Force".

– Kjernen i Medal of Honor har alltid vært repsekten for amerikanske og allierte soldater, derfor har vi bestemt oss for dette navneskiftet, sier sjefsprodusent Greg Goodrich ifølge GameSpot.

Flerspillerdelen vil ellers forbli uforandret, en del av spillet som for øvrig er utviklet av Battlefield-skaper EA DICE. Man vil fortsatt kjempe mot Taliban i enspillerdelen. Tro meg, her blir fienden meiet ned over en lav sko.

Spillet kommer på Xbox 360, PlayStation 3 og PC og er det første i serien som ikke omhandler andre verdenskrig. Dermed snakker vi på mange måter om en helt ny start. Vi testet flerspillerdelen i juni, uten at vår utsendte tok helt av.

Gamer.no er godt i gang med vårt anmeldereksemplar, og kan love en omtale tett opp mot slippdatoen 14. oktober.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden