Syndicate snart tilbake?

Fortsatt under utvikling

Starbreeze jobber visstnok fortsatt med sitt nye Syndicate-spill.

Bullfrogs klassiske Syndicate var et taktisk strategispill der målet var å lede det internasjonale selskapet ditt til verdensherredømme - som oftest ved hjelp av brutale og hensynsløse metoder. Nå er det forhåpentligvis snart duket for et gjensyn.

I fjor høst kom det frem rykter om at Electronic Arts (som eier Syndicate-serien) hadde ansatt det svenske studioet Starbreeze for å lage et nytt spill i serien. Siden den tiden har det vært stille rundt saken, men nå har nettstedet GamesIndustry.biz fått litt ny informasjon.

I følge kilder nettstedet har vært i kontakt med, er spillet (med kodenavn Project Redlime) fortsatt under utvikling, og Starbreeze har arbeidet med prosjektet siden august 2007. Spillet skal visstnok komme til Xbox 360, PS3 og PC.

Starbreeze jobber imidlertid også med et spill basert på Robert Ludlums Jason Bourne-figur. Også dette er på oppdrag for EA, og det er i følge GamesIndustry.biz ikke ventet at Syndicate-oppfølgeren lanseres før Bourne-spillet er ferdig.

Starbreeze er mest kjent for The Chronicles of Riddick-spillene og The Darkness. Da Project Redlime først ble kunngjort hadde EA-mann David DeMartini dette å si om samarbeidet:

- EA Partners synes det er usedvanlig spennende å gi nøklene til en av våre mest kritikerroste serier til Starbreeze Studios. Teamet deres er i ferd med å skape en svært nyskapende versjon av et klassisk spill.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden