Atter et eventyr i Midgard

Forvent mye action

Snart kommer et nytt actionrollespill basert på Ringenes Herre.

I flere år hadde Warner Bros. og EA en avtale om bruk av Ringenes Herre-lisensen. Avtalen gav EA rettighetene til å utvikle spill basert på det populære universet, og etter en rekke spill av varierende kvalitet opphørte lisensavtalen på tampen av 2008.

Warner Bros. bestemte seg for å selv stå for utviklingen av fremtidige spill i Ringenes Herre-universet, enten gjennom sine interne studioer eller i samarbeid med andre. De har allerede kunngjort familiespillet The Lord of the Rings: Aragorn's Quest i samarbeid med Headstrong Games, og nå har de inngått en avtale med Snowblind Studios om å utvikle et actionrollespill.

Spillet er The Lord of the Rings: War in the North, og bortsett fra de vanlige løftene om gull og grønne skoger står det dessverre ikke mye om det i pressemeldingen. Handlingen foregår i Midgards nordlige strøk, og som vanlig er Saurons lakeier på krigsstien. Det skal hentes inspirasjon fra både filmene og de opprinnelige bøkene.

War in the North skal være i samme gate som Snowblinds tidligere actionrollespill (Baldur's Gate: Dark Alliance, Justice League Heroes). Dette betyr antakelig at vi får et spill i fugleperspektiv hvor spillfigurene går rundt og banker slemminger og slår i stykker løsøre. Som de tidligere spillene blir det også en samarbeidsmodus. Denne støtter opp til tre spillere.

The Lord of the Rings: War in the North slippes på PC, Xbox 360 og PlayStation 3 en gang i 2011.

Siste fra forsiden