Fotball med Mario

Glem superstjerner som Beckham, Zidane og han italienske fyren med det lange håret, nå tar Mario og vennene hans over fotballbanen.

Nintendo har nå kunngjort at de vil lansere Mario Smash Football i Europa den 18. november i år. Dette fotballspillet for GameCube kaster reglene ut av vinduet og fokuserer kun på moro. Her får Mario, Luigi, Princess Peach og alle de andre rare vennene deres slå seg løs på fotballbanen, med massevis av unike triks og spesialbevegelser vi stort sett ikke ser i tippeligaen (slik som muligheten til å fryse motstanderen til is i korte perioder).

I motsetning til sine mer seriøse konkurrenter, fokuserer ikke Mario Smash Football på "vanlig" fotball, men tar i stedet for seg fotball med fem på hvert lag (slik som klassiske Five-A-Side Football fra skaperne av Serious Sam). Målet for hvert spill er enkelt; sørg for at ballen berører innsiden av motstanderens nettmasker så mange ganger som mulig, samtidig som du holder den unna ditt eget mål.

Enspillerdelen kommer med en haug forskjellige moduser, inkludert "grudge match" (vanlig kamp mellom to lag), "battle mode" (mesterskap), "super battle mode" (vanskeligere mesterskap) og "custom battle". Flerspillerdelen kan spilles av opp til fire spillere samtidig.

Siste fra forsiden