Ambisiøse simmer

Fra fant til storkar

I neste The Sims 3-pakke kan simmene dine slå seg opp i samfunnet.

Ikke overraskende melder EA at deres populære dukkehjemsimulator The Sims 3 får en ny tilleggspakke. Tidligere spill i serien nærmest druknet i ekstramateriale, mens The Sims 3 foreløpig bare har én pakke, Reisefeber.

Hmm. Virker kjent.

Den nye pakken heter The Sims 3: Ambitions og skal åpne helt nye karrieremuligheter for simmene dine. Ikke bare blir det flere yrker å velge mellom, men du kan nå bli med simmene på jobb og sørge for at de lykkes. Det er opp til deg hvordan de skal takle oppgavene de får, og om de skal være ærlige eller berike seg på bekostning av andre.

Simmene kan blant annet jobbe som kunstnere, oppfinnere, spøkelsejegere, brannmenn, doktorer og detektiver. I rollen som brannmann må du naturlig nok slukke branner, mens detektiver skal løse saker ved å følge ledetråder eller banke informasjon ut av mistenkelige personer. Doktorer kan være edle samaritaner som helbreder syke mennesker, men har også muligheten til å tjene penger ved å bruke pasientene som forsøkskaniner for nye medisiner.

The Sims 3: Ambitions (som sikkert får en norsk tittel om ikke så alt for lenge) kommer en gang i juni. En egen utgave skal også lanseres på iPhone mot slutten av året.

Siste fra forsiden