Klassisk eventyrspill relanseres

Fra fjern fortid

Nettbutikken GoG har gravd opp fortidsminnet The Journeyman Project 2.

Nettbutikken GoG (Good old Games) tilbyr gamle spill for en billig penge og uten noen form for irriterende kopibeskyttelse. Det beste ved tjenesten må likevel være at spillene er oppdatert for å virke på moderne operativsystemer, og dermed får vi på ny tilgang på masse klassikere som ellers ville være vriene å få spilt.

Nå har GOG lagt opp det gamle eventyrspillet The Journeyman Project 2: Buried in Time av nå nedlagte Presto Studios. Spillet foregår i fjern fremtid etter at menneskeheten har oppdaget hvordan man kan reise i tid. For å unngå å at denne enorme makten misbrukes grunnlegges det et eget byrå som jobber med å kontrollere tid og rom.

Du spiller en agent ved navn Gage Blackwood. I det første spillet reddet du verdensfreden ved å reise gjennom tiden for å stoppe en gal forsker, men i oppfølgeren mistenkes du for selv å ha sabotert fortiden. Ved hjelp av din personlige tidsmaskin må du reise til ulike tidsepoker for å finne bevis som kan renvaske deg og avsløre hvem den egentlige forbryteren er.

The Journeyman Project 2 er et gammeldags eventyrspill hvor du navigerer ved å bruke et kontrollpanel på skjermen. Som i mange andre eventyrspill fra 90-tallet er det også ispedd filmklipp med ekte skuespillere.

– I sin tid ble The Journeyman Project 2: Buried in Time regnet som et av de mest teknologisk avanserte spillene på markedet. Dessverre var det ikke mulig å spille på moderne PC-er før GOG fikset det. Vi er veldig glade for at spillet nå er tilgjengelig igjen, forteller den gamle Presto Studios-sjefen Michel Kripalani.

Spillet koster deg førti kroner på i GoG-butikken.

Siste fra forsiden