Fra monsterjeger til monsterrytter

Monster Hunter Stories bringer noe nytt til den populære spillserien.

Foto: Capcom

Capcom arrangerte i helgen et spillarrangement i Japan, for tilhengere av de populære Monster Hunter-spillene. Under en turneringsfinale på søndag ble det neste spillet i serien avslørt: Et rollespill som går vekk fra den tradisjonelle Monster Hunter-stilen for å prøve noe helt nytt.

Denne gangen skal du ikke jakte på og drepe eksotiske monstre, men innta rollen som en rytter som kan temme monstrene og få dem til å hjelpe seg. Historien i spillet fokuserer på forholdet mellom rytterne og monstrene.

– Etter ti år blir dette en ny utfordring for Monster Hunter-serien som vi har jobbet med i omtrent fem år allerede, fortalte produsent Ryozo Tsujimoto under annonseringen.

Fargerikt og sjarmerende

I en trailer for det nye spillet ser vi en ung gutt bli jaget av en enorm Tigrex-øgle, før han reddes av en liten Rathalos-drage. Dermed kan han slå tilbake mot monsteret som jager ham.

Det mest slående med traileren er det visuelle uttrykket. Monster Hunter Stories er tilsynelatende et mer fargerikt og tegnefilmaktig spill enn sine forgjengere. Det er veldig søtt og ganske sjarmerende.

Foreløpig har spillet kun blitt annonsert for lansering til 3DS i 2016 i Japan. I og med at serien er veldig populær i våre trakter skal du ikke se bort fra at spillet kan komme hit også.

I mellomtiden kan du spille Monster Hunter 4.
Det var et av spillene vi gledet oss til i Februar

Siste fra forsiden