Nye TrackMania-spill på Gamescom

Fra skaperne av DS-utgaven

TrackMania for Wii og TrackMania 2 til DS debuterer neste uke.

Firebrand Games har kunngjort at Wii-versjonen av det populære og kritikerroste arkadebilspillet TrackMania skal demonstreres hos utgiver Focus Home Interactive på Gamescom i neste uke.

Det fortelles generelt veldig lite om Wii-utgaven av TrackMania, som er Firebrands første spill for Nintendos stuekonsoll. Tidligere har studioet stått for DS-utgaven av samme spill, samt Race Driver og GRID for DS.

TrackMania DS.

Samtidig har Focus Home Interactive sagt at de vil demonstrere TrackMania 2 for DS.

Det sies ingen ting om miljøene eller bilene vi får i dette spillet, men det første TrackMania-spillet for DS hadde ørkenmiljøet og rallymiljøet fra det originale TrackMania på PC, samt stadionmiljøet fra TrackMania Nations.

Derfor er det naturlig å tro at TrackMania 2 fokuserer på miljøene fra TrackMania Sunrise på PC, med mindre utvikleren har laget helt nye miljøer for spillet.

For de uinnvidde kan vi fortelle at TrackMania er en serie arkadebilspill som debuterte på PC i 2002. Spillene fokuserer på nøyaktighet og kamp mot klokka, og foregår på halsbrekkende baner fulle av ville stunts.

Et av seriens kjennemerker er det innebygde redigeringsverktøyet, som gjør det lett å lage egne baner.

Den beste måten å finne ut mer om TrackMania, er å laste ned TrackMania Nations Forever, et gratisspill for PC som tilbyr en liten smakebit av det vi får i "fullversjonen", TrackMania United Forever.

Vi har forøvrig laget en liste over alle spillene vi vet skal vises på Gamescom.

Siste fra forsiden