Square Enix med PC-strategi

Fra skaperne av Massive Assault

Order of War skal levere strategisk krigføring i stor skala.

Den japanske utgiveren Square Enix har allerede fortalt at de vil gi ut strategispillet Supreme Commander 2, og nå har de gjort nok en strategisk PC-avtale. Til høsten vil de nemlig lansere Order of War, et sanntidsstrategispill fra Wargaming.net.

Order of War foregår under andre verdenskrig, og lar deg kommandere hele hærer i massive slag. Du får kontroll over stridsvogndivisjoner, artilleri, infanteri og fly, og slåss så fillene fyker på både vest- og østfronten.

Styrkene dine kan inneholde opp til 1000 kjempende, og for å gi deg overblikket du trenger har Wargaming.net implementert et dynamisk kamera som skal la deg gi kommandoer som strekker seg over store geografiske områder samtidig som du får lov til å studere kamphandlingene på nært hold.

Spillet inneholder to forskjellie kampanjemoduser, samt mulighet for å spille flerspiller og i enkeltstående kamper mot dataspillere.

Wargaming.net er mest kjent for sine kritikerroste Massive Assault-spill, og er en utvikler som har fokusert på strategispill helt siden opprettelsen i 1998. Mer informasjon om deres nyeste spill finner du på Order of War-nettstedet.

Siste fra forsiden