D&D-spill fra Cryptic?

Fra superhelter til drager?

Ryktene fra i fjor har fått nytt liv.

For nesten et år siden dukket det opp rykter om et nytt Dungeons & Dragons-MMO fra Atari, nærmere bestemt et spill basert på Neverwinter Nights. Ryktene ville ha det til at spillet var under utvikling hos Cryptic og at Atari kjøpte studioet hovedsakelig for å skaffe seg et nytt MMO basert på den populære lisensen.

Bildene er fra Cryptics Champions Online.

Ryktene fikk nytt liv da Atari havnet i en rettslig tvist med utvikleren av Dungeons & Dragons Online: Stormreach. Utvikler Turbine hevdet at Atari prøvde å tvinge dem til å oppgi lisensen for at Stormreach ikke skulle konkurrere med et lignende prosjekt hos en annen utvikler.

MMORPG.com intervjuet nylig den gamle ringreven Bill Roper, som for tiden jobber hos Cryptic. De spurte ham direkte om selskapet jobber med et Dungeons & Dragons-spill lag til Forgotten Realms-verdenen, og Ropers svar var både unnvikende og bekreftende:

- Jeg kan ikke si noe konkret om hva vi jobber med, men vi har et nytt spill på gang. Vi kommer ikke til å offentliggjøre noe før mot slutten av sommeren, og lanseringen er langt unna. Jeg kan røpe at dette er et spill og en merkevare vi er svært glade over å jobbe med.

Bortsett fra dette kom Roper også med noen vage hint om hva Cryptic planlegger med dette mystiske spillet. Det skal visstnok være noe uvanlig over alt fra utviklingen til hvordan det skal selges og støttes.

Uansett hva det er Cryptic jobber med ser det ut til at vi får vite mer en gang i løpet av sommeren.

Siste fra forsiden