Frame City Killer til Europa

Electronic Arts fortsetter sitt samarbeid med Namco, og gir ut actionspillet Frame City Killer i Europa.

Frame City Killer er et fremtidsbasert action-snikespill til Xbox 360. Handlingen foregår i Øst-Asia, og gir deg rollen som Crow - en leiemorder som skal identifisere og eliminere terroristen og narkobaronen Kahn. Som leiemorder må du følge målene dine nøye, slik at du kan legge omfattende planer for å sørge for at selve drapet blir så "rent" som mulig.

Namco lover å gi oss en mørk og sitrende historie, med spennende biljakter og flere ulike veier til målene. Frame City Killer bruker av den kraftige Unreal Engine 3-motoren, og utviklerne forteller at vi får slå oss løs i en svært detaljert by, med et myldrende menneskeliv. Spillomgivelsene kommer i tillegg til å være interaktive, og det meste av det vi finner i Frame City Killers verden vil kunne ødelegges.

Lanseringen av Frame City Killer skal finne sted tidlig neste år. Spillet er for øyeblikket kun annonsert for Xbox 360, men det har gått enkelte rykter om at en PC-versjon også er under utvikling. Mer informasjon om spillet finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden