Valve kunngjør Portal 2

Fremdeles i live

Frem med sjokoladekaken!

De fleste har vel fått med seg at Valve har hatt noe på gang denne uken. Det hele startet ved at PC-utgaven av Portal ble oppdatert til å inkludere mystiske lydsignaler, og etter at mysteriet rundt disse har utviklet seg har det blitt klarere og klarere at vi kunne se frem til en kunngjøring av Portal 2.

Et av to forsidebilder.

Denne har nå kommet, men dessverre har den ikke involvert noen konkrete detaljer om spillet. Det eneste vi vet med sikkerhet er at Portal 2 lanseres til Xbox 360 og PC kommende førjulsesong.

En omfattende sniktitt på Portal 2 blir å finne i neste nummer av det amerikanske bladet GameInformer, som også har grafikk på spillet på forsiden (faktisk har det to forskjellige utgaver av forsiden, med to forskjellige bilder). Bladet vil snart finne veien til leserne, og derfra er det naturligvis kort vei til nettet, så vi trenger nok ikke vente veldig lenge på mer informasjon om dette etterlengtede spillet.

Selve kunngjøringen er forresten litt rar, fordi Valve har understreket tilsynelatende (men neppe) tilfeldige bokstaver. Det er med andre ord liten grunn til å tro at deres underholdende lek med brukerne er avsluttet.

Siste fra forsiden