Full kriseberedskap hos Nintendo etter stor Super Smash Bros. Ultimate-lekkasje

Eksemplarer av spillet har kommet på avveie.

Nintendo

Super Smash Bros. Ultimate nærmer seg med stormskritt, og det etterlengtede slåssespillet for Nintendo Switch skal lanseres 7. desember.

Nintendo slår hardt ned på Super Smash Bros. Ultimate-lekkasjene, men skaden er nok allerede gjort.
Nintendo

Flere eksemplarer har riktignok allerede funnet veien ut til allmennheten, og som alltid i slike tilfeller er Internett stappfullt av «spoilere».

Av hensyn til våre lesere har vi unngått å dele noen avsløringer i denne artikkelen.

Piratkopiert og delt

Det tok kun kort tid fra lekkasjen var et faktum til spillet ble piratkopiert og delt på diverse tvilsomme nettsteder. Deretter begynte bilder, videoer og andre avsløringer å florere i sosiale medier og nettfora.

Alt fra uannonserte spillmoduser og videosnutter fra historiemodusen World of Light til hemmelige figurer og timesvis med spillmusikk ble avduket, takket være nysgjerrige sjeler som benyttet anledningen til å snoke i spillets filer.

Hos Nintendo har helgen derfor gått med til å stanse så mange lekkasjer som overhodet mulig. Selskapet har tatt ned et lass med YouTube-videoer og nettsider som inneholder avsløringer, men skaden er allerede gjort.

Ivrige Smash-fans som ønsker å bevare sin uskyld gjør det derfor klokt i å unngå alt som har med spillet å gjøre. På Internett er det selvfølgelig lettere sagt enn gjort, men heldigvis er det kun snakk om halvannen uke før spillet er i alles hender.

Tidligere i høst slapp Nintendo en rekke offisielle Super Smash-nyheter.
Her kan du lese mer om blant annet historiemodusen og spillets sesongpass »

Siste fra forsiden