Droppes The Witcher til konsoll?

Fullt fokus på oppfølger

Ryktebørsen vil ha det til at fokuset rettes mot oppfølger.

Mot slutten av 2008 ble det klart at CD Project jobbet med konsollversjoner av rollespillet The Witcher, nærmere bestemt på PlayStation 3 og Xbox 360.

Rise of the White Wolf skulle stort sett inneholde det samme som på PC, men vi ble lovet bedre grafikk, skarpere kunstig intelligens og annet nytt innhold. Spillet skulle komme denne høsten.

Nå ser det ut til at denne drømmen knuses, mye på grunn av den økonomiske situasjonen i verden. Gamespot spekulerer nemlig i at konsollversjonen av The Witcher har blitt kansellert, det via to kilder i Polen – der CD Project holder hus. Alle som holdt på med dette og et annet, navnløst prosjekt skal ha blitt sagt opp.

En ansatt i CD Project, som også står bak gog.com, bekrefter (forumbruker som skriver i blått) at man har sagt opp ansatte, men hevder medier overdriver kuttene. Han vil imidlertid ikke kommentere noe rundt Rise of the White Wolf, og sier man vil komme med en pressemelding for å oppklare situasjonen.

Det kan bety at alt fokus rettes mot The Witcher 2, som etter planen skal komme både til PC og de to nevnte konsollene.

Når The Witcher 2 kommer vites ikke, men nå tyder mye på at alle kreftene i CD Project settes til å jobbe med oppfølgeren.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden