Funcom-veteran takker for seg

Produsentbytte for Conan

Age of Conan-sjef Gaute Godager har sagt opp sin stilling hos Funcom.

Gaute Godager er en av norske Funcoms grunnleggere, og har i de senere årene jobbet som produsent og regissør for selskapets storsatsing Age of Conan. Nå har han sagt opp sin stilling hos selskapet og trukket seg ut av spillbransjen.

Misnøye over Age of Conan skal være grunnen til at Godager sier opp.

– Jeg har gjort mitt beste for å lage dette fantastiske spillet, men har kommet til den konklusjonen at det er ting jeg er misfornøyd med. Jeg har valgt å ta konsekvensene av dette og sier opp min stilling hos Funcom, forteller Godager i en pressemelding.

Det er uklart hvilke elementer i spillet Godager er lite fornøyd med.

– Jeg har hatt en fantastisk tid hos Funcom og er veldig stolt over alt vi har fått til. Funcom og Conan vil alltid være en viktig del av meg, men nå som jeg ser etter nye muligheter utenfor spillindustrien er jeg sikker på at Age of Conans fremtid er i de beste hender.

De hendene tilhører Craig Morrison, som overtar produsentstillingen. Han har tidligere hatt samme oppgave for Funcoms andre nettspill, Anarchy Online.

– Jeg er overbevist om at jeg kan styre den videre utviklingen i riktig retning og gjøre Age of Conan enda bedre. Min viktigste oppgave er derfor å høre på hva spilleren ønsker og innarbeide det, samtidig som vi lanserer nytt kvalitetsinnhold, uttaler han i dagens pressemelding.

Små og store forbedringer på vei

Nytt innhold er på vei, men når det kommer er ikke klart.

Funcom er allerede godt i gang med opprustningen av spillet (se video). I dag slippes den første av en rekke oppdateringer som skal forbedre spiller-mot-spiller-delen av Age of Conan. Denne oppdateringen inkluderer blant annet nye rustninger og et nytt system for rangering.

Nye områder og grafiske oppdateringer skal også være under utvikling, men det er ikke klart når disse skal være ferdige.

– Vi ønsker ikke å binde oss til datoer riktig enda, men jeg kan gi visse antydninger. Ymir's Pass og Amphiheater-fangehullet er i den siste fasen av testing, så det er ikke langt unna. Utover det kommer vi til å rulle ut ting etter hvert som de blir ferdige, forteller produktsjef Erling Ellingsen til Gamer.no.

Hvis du vil vite mer om fremtiden til Age of Conan, eller Funcoms andre spillprosjekter, kan du delta på vårt nettmøte med Ellingsen i dag mellom klokken 14:00 og 15:30.

Siste fra forsiden