Futuristiske ubåter på PS2

JoWood har akkurat kunngjort Aquanox: The Angel Tears til PS2, et spill der handlingen foregår i en verden der det kun er mulig å leve under havoverflaten.

Aquanox-serien har blitt en middels suksess på PC, og nå ønsker JoWood og Massive Development å ta serien til konsoll. Aquanox: The Angel Tears benytter seg av en konsollversjon av Massive Entertainments KRASS-grafikkmotor, og i følge JoWood blir dette et spill som absolutt viser hva Sony sin konsoll er god for.

I Aquanox-verdenen har jordoverflaten blitt ubeboelig, og det eneste håpet menneskeheten har til å overleve er å bosette seg i store byer under vann. I den nye undervannsverdenen kjemper forskjellige nådeløse grupperinger om makten, og for de som blir fanget i dette maktspillet kan livet raskt ende i et kaldt møte med det forgiftede havet.

For å overleve må spilleren sette seg inn i en futuristisk ubåt bevæpnet med eksplosive våpen, og møte horder av fiender i heftige undervannskamper. Spillet lover over 40 historiedrevne oppdrag og flere dusin sideoppdrag, fotorealistiske spillkarakterer og fantastiske spillmiljøer.

Lanseringen av Aquanox: The Angel Tears er satt til høsten.

Siste fra forsiden