Game Boy Micro i Europa

Nintendo har kunngjort at de kommer til å lansere Game Boy Micro i Europa før jul.

Nintendo har kunngjort at Game Boy Micro vil lanseres i Storbritannia den 4. november i år, og at prisen vil ligge på cirka 69 britiske pund (noe som tilsvarer 805 kr med dagens kurs). Konsollen vil også lanseres i resten av Europa i november, men vi har for øyeblikket ikke fått noen eksakt utgivelsesdato og pris for det norske markedet.

Den knøttlille Game Boy Micro er den letteste spillkonsollen Nintendo noensinne har lansert. Konsollen veier omtrent like mye som åtti binderser, men på tross av dette har den like mye kraft som storebror GBA. Konsollen vil kunne spille akkurat de samme spillene som en GBA SP.

Den lille skjermen er lysere og skarpere enn noen tidligere Game Boy-skjerm, og kommer med "backlight" for de som vil spille på teltturer eller under dyna. Dessuten kan de selv stille inn lysstyrke og skarphet, slik at det forhåpentligvis blir like lett å bruke konsollen i solskinn som det blir innendørs.

Du vil også kunne bytte ut dekselet hvis du ønsker å forandre på utseendet til konsollen, og i tillegg til de fire standardfargene vil det være flere forskjellige deksler tilgjengelig når konsollen lanseres.

Siste fra forsiden