Slutt for Aliens-rollespill

Game over, man. Game over

Det er offisielt bekreftet at Obsidians Aliens-prosjekt er kansellert.

I februar begynte ryktene å gå om at utviklingen av det mystiske Aliens-rollespillet hos Obsidian Entertainment hadde stoppet opp. Hverken Obsidian eller utgiver Sega ville da bekrefte eller avkrefte ryktene, men nå har de tatt bladet fra munnen.

Administratoren på Obsidians forum har kunngjort at selskapet ikke lengre jobber med spillet, og en representant for Sega har bekreftet overfor Gamespot at spillet ikke lengre er i produksjon:

– På nåværende tidspunkt har Sega ingen planer om å jobbe videre med Aliens-rollespillet. Aliens-lisensen gir oss så mye materiale å velge mellom at vi synes det er viktig å ta et skritt tilbake og nøye vurdere hva slags spill vi vil slippe.

Sega forsikrer om at de vil jobbe videre med Aliens-lisensen. Bortsett fra det ikke navngitte og nå kansellerte Aliens-rollespillet er det nemlig to andre Aliens-spill på vei fra Sega. Det første av disse er Aliens vs. Predator, som skal slippes tidlig neste år, og senere samme år kommer Aliens: Colonial Marines fra Gearbox.

Det er knapt nok noen detaljer om Obsidians Aliens-prosjekt, så det er uvisst hva vi egentlig går glipp av. Obsidian har tidligere utviklet Neverwinter Nights 2 og Knights of the Old Republic II. For tiden jobber de med Fallout: New Vegas og spionrollespillet Alpha Protocol. Sistnevnte skal utgis av Sega.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden