GameCube femdobler markedsandelen

Nintedo har opplevd et fantastisk salg i Europa etter det siste priskuttet. De tidoblet salget og har nå femdoblet markedsandelen i Europa. Med det er GameCube plutselig på andreplass foran erkerivalen Xbox.

I et forsøk på å redde salgstallene satte Nintendo nylig ned prisen på GameCube over hele verden. Prisen falt til 99 dollar i statene og 79 euro i Europa. I Norge kan du få en GameCube helt ned til 795 kroner, men det er uten noen spill.

Samtidig har de nylig annonsert en ny superpakke til 149 euro med GameCube-maskinen, det rykende ferske Mario Kart: Double Dash, samt en bonus-skive med en rekke godsaker for alle Zelda-tilhengere.

Det har gått nærmere tre uker siden priskuttet og Nintendo har økt sin markedsandel fra 5% til 25%. Ikke siden GameCubes lansering har konsollen blitt revet raskere fra butikkhyllene i Europa. George Harrison, visepresent for markedsføring i USA spådde i forrige uke at Nintendo vil selge to millioner GameCuber på det amerikanske markedet i november og desember.

Siste fra forsiden