GameCubes etterfølger har fått et navn

Nintendos president, Satoru Iwata, har nylig bekreftet at deres neste videokonsoll - som tidligere har gått under navnet N5 - vil hete Revolution.

Det var under et investormøte i Japan at presidenten kom med informasjonen mange har ventet på. Han bekreftet også at en prototype av Revolution vil vises frem på E3 neste år. Iwata ønsker ikke å gå ut med detaljer rundt denne konsollen på nåværende tidspunkt, i fare for at konkurrentene skal stjele ideene. Det han imidlertid har røpet er at den vil kunne kobles opp mot både TV og en PC-monitor.

- Hva vi trenger nå er ikke en neste-generasjonmaskin, men en neste-generasjon måte å spille på. Revolution vil ikke bare følge de tradisjonelle oppgraderinger som hastighet, grafikk og bedre spill. Regelen om å tilfredstille kundene ved å forbedre spesifikasjonene fungerte før, men ikke nå lenger, forteller Iwata i en kommentar.

Det er ikke avklart når Nintendo ønsker å lansere Revolution. Vi kommer tilbake med mer informasjon om Revolution så snart vi vet mer.

Siste fra forsiden