Max Payne i Brasil

Gammel og dopet

Det neste spillet om den hardkokte politimannen foregår i varme strøk.

I mars kom bekreftelsen på at et nytt Max Payne er under utvikling, men ikke hos serieskaper Remedy. Denne gangen er det Rockstar som står for utviklingen, og nå har de første detaljene lekket ut på nettet.

Neste Game Informer har nemlig Max Payne 3 som forsidesak, og (uskarpe) bilder fra bladet har dukket opp. Disse viser en skallet Max som skyter seg gjennom tropiske, fargerike omgivelser, komplett med palmer. Utseende skiller seg ganske kraftig fra de grå og mørke lokalene i tidligere spill.

Det er få detaljer om historien, men ifølge Deeko befinner Max seg i Sao Paulo i Brasil. Det står enda dårligere til med ham enn vanlig, og han har blitt avhengig av smertestillende tabletter. Hvorfor han går berserk i Sao Paulos gater vet vi foreløpig ikke.

Som tidligere spill i serien kan Max gjøre at tiden går saktere i kamp, og denne gangen skal drap i sakte film visstnok bli råere og blodigere. I likhet med de fleste andre moderne actionspill skal det også være viktig å bruke omgivelsene som beskyttelse mot fiendens kuler.

Max Payne 3 får også en flerspillerdel, men hva den går ut på vet vi ingenting om.

Spillet skal ligge i butikkene mot slutten av året, og kommer til PC, Xbox 360 og Playstation 3.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden