Mer gangstermoro fra Sega

Gatevandring og masseslagsmål

Sega har avduket det fjerde spillet i Yakuza-serien.

Yakuza er en serie actioneventyr fra Sega hvor du påtar deg rollen som Kazuma Kiryu, en tidligere gangster som stadig vender tilbake til sitt gamle liv for å hjelpe kompiser i nød. Spillene blander gatevandring og utforsking med brutale slagsmål og velgjorte såpeoperahistorier.

Kazuma på byen i Yakuza 3

På årets Tokyo Game Show offentligjorde Sega det fjerde kapittelet i Kazuma-krøniken, og Gamespot melder om en rekke detaljer. Denne gangen får Kazuma selskap av tre andre spillbare karakterer. Shun Akiyama er en lånehai som slåss med hurtige spark, mens Masayoshi Tanimura er en korrupt detektiv med skitne kampteknikker. Fjerdemann er den digre massemorderen Taiga Saejima, som bruker sin enorme styrke til å kverke motstandere.

Handlingen er igjen lagt til det fiktive Kamurocho-distriktet i Tokyo, men denne gangen er det utvidet med helt nye områder. Du kan blant annet klatre opp på hustak, vandre rundt i underjordiske kjøpesentre eller ta en tur ned i kloakkene. Hver av de fire hovedpersonene har egne områder de kan utforske. Taiga er for eksempel ettersøkt, så han foretrekker å holde seg i undergrunnen.

Det blir dugelig med små aktiviteter, oppdrag og minispill å sysle med i Kamurocho. Som i tidligere spill kan man blant annet synge karaoke, dra på klubb, bowle, gamble, fiske og spille mahjong. Som vanlig er det også nok av hissige gangstere, svindlere og småpøbler som trenger en omgang juling.

I Europa og Statene venter man fortsatt på Yakuza 3, som ifølge ryktene skal få en vestlig lansering. Om og når Yakuza 4 kommer hit er dermed uvisst.

Siste fra forsiden