Gearbox-sjefen utelukker ikke flere Duke Nukem-spill

Den gamle 90-tallshelten trenger bare riktig utvikler.

Gearbox Studios

Duke Nukem Forever var under utvikling i 15 år. I løpet av disse årene ble det berørt av fire forskjellige utviklere, før det til slutt ble lansert etter at det havnet hos Gearbox Studios.

Nå har Gearbox-sjef Randy Pitchford avslørt at han gjerne vil at de skal lage flere Duke Nukem-spill, men de trenger hjelp utenfra hvis det skal skje. Det melder Eurogamer fra Develop 2015-konferansen.

Skjermbilde fra Duke Nukem Forever.

– Jeg kjøpte ikke denne serien bare så folk kunne oppleve Duke Nukem Forever. Det var, på en måte, avgiften vi måtte betale for å gi Duke Nukem en sjanse til å leve videre, fortalte Pitchford på konferansen.

– Vi har faktisk utviklet noen konsepter til en en oppfølger. Utfordringen er at Gearbox er veldig opptatt for tiden. Utviklingen kunne gått raskere hvis den riktige utvikleren ville blitt interessert så vi kunne jobbet med dem.

Et Bulletstorm-aktig Duke Nukem-spill kunne nok gjort seg, men Gearbox har ikke det beste ryktet på seg for å samarbeide med andre utviklere. Det totalslaktede Aliens: Colonial Marines ble utviklet av Gearbox i samarbeid med TimeGate Studios, som gikk konkurs etter lanseringen av katastrofespillet.

Fortjener Duke Nukem enda en oppfølger, eller er han gammelt nytt? Delta i diskusjonen i kommentarfeltet.

Siste fra forsiden