Duke Nukem Forever er ferdig!

Ja, ventetiden er virkelig snart over.

Duke Nukem Forever hadde blitt en parodi på seg selv i bransjen. Spillet virket å være i en evigvarende utviklingssyklus før 2K Games og Gearbox Software tok ansvar for prosjektet på tampen av 2009.

Siden den gang har det gått unna i svingene, og etter nesten 15 år i utvikling melder 2K Games i dag at Duke Nukem Forever er helt ferdig og sendt til masseproduksjon. Dermed skal det mye til for at spillet ikke rekker sin annonserte slippdato: 10. juni 2011.

Duke er snart tilbake.

Forever gis ut på Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

– Dagen i dag er helt sentral i spillhistorien. Legenden om Duke Nukem Forever er endelig ferdig og tar det siste steget mot å bli en virkelighet, sier 2K-president Cristoph Hartmann i en pressemelding.

Gearbox-sjef Randy Pitchford trår støttende til:

– Jeg har spilt det ferdige spillet, og det er en utrolig opplevelse. Dette minner meg på hvorfor Duke Nukem er vår konge.

Duke Nukem Forever er et skytespill med tonnevis av humor og merkelige situasjoner, et spill som ønsker å overgå selv de villeste Hollywood-produksjoner.

Så blir det spennende å se om dameglade Duke innfrir. Svaret på det får du i vår anmeldelse her på Gamer.no når slippdatoen nærmer seg.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden